Η Microsoft εξακολουθεί να σχεδιάζει στο μέλλον να απαλλαγεί από το Xbox Live Gold .

Published on 10 July 2021 at 07:29

Όλοι θα θυμόμαστε τις φήμες που κυκλοφόρησαν πέρυσι σχετικά με το Xbox Live Gold, όπου ειπώθηκε ότι η Microsoft θα τερματίσει τελικά αυτή την υπηρεσία που έγινε δημοφιλής στην εποχή του Xbox 360. Τώρα, μετά από λίγο καιρό οι ενδείξεις επιστρέφουν ότι η Microsoft εξακολουθεί να σχεδιάζει να μας απαλλάξει από το Xbox Live Gold, αλλά αυτή τη φορά, στο μακρινό μέλλον.

Μέσω του GrubbSnaxpodcast, ο δημοσιογράφος Jeff Grubb παρέδωσε αρκετά λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον οδικό χάρτη της Microsoft για τα επόμενα χρόνια, εστιάζοντας στους αποκλειστικούς τίτλους της. Μαζί, οι πληροφορίες περιείχαν επίσης και το κεφάλαιο του Xbox Live Gold, όπου η Microsoft εξακολουθεί να σχεδιάζει να τερματίσει την υπηρεσία στο μέλλον, αλλά προς το παρόν, δεν αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία.
Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο VGC ο Grubb σχολίασε τα εξής : "Το Xbox Live Gold εξακολουθεί να βρίσκεται σε έναν πίνακα κάπου που λέει ότι "αυτό θα εξαφανιστεί κάποια στιγμή". Δεν ξέρω αν μιλάνε ενεργά γι' αυτό ή όχι αυτή τη στιγμή, αλλά εξακολουθούν να το έχουν σε έναν χάρτη που λέει ότι το Xbox Live Gold θα αφαιρεθεί κάποια στιγμή στο μέλλον." Ο Grubb εξήγησε ότι η τρέχουσα εστίαση της εταιρείας είναι σαφώς το Xbox Game Pass και ότι δεν θα προβούν σε καμία ενέργεια μέχρι η υπηρεσία streaming να βρίσκεται σε "υγιή θέση".

Στα παραπάνω ο Grubb πρόσθεσε ότι η Microsoft δεν θα αξιολογήσει τίποτα σχετικά με το Xbox Live Gold μέχρι το Xbox Game Pass να φτάσει τουλάχιστον τα 40-50 εκατομμύρια συνδρομητές, έτσι ώστε να είναι βιώσιμο με την πάροδο του χρόνου και να μην εξαρτάται πλέον από τη online συνδρομή για τα παιχνίδια. Αυτό μας δίνει σαφώς κάποιες υποδείξεις ότι κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί, καθώς το Xbox Game Pass θα περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να μπορέσετε να παίξετε. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για να συμβεί αυτό!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.