Η Warner Bros θα ενδιαφερόταν να πουλήσει το NetherRealm Studio.

Published on 10 July 2021 at 11:49

Για όσους απολαμβάνουν να εικάζουν για μελλοντικές εξαγορές από τη Microsoft, μάθαμε ότι η Warner Bros. θα ενδιαφερόταν να πουλήσει το NetherRealm. Φυσικά, υπάρχει πολύς δρόμος από την πρόθεση πώλησης του στούντιο της Warner στην πρόθεση αγοράς από τη Microsoft αλλά αυτό τουλάχιστον ανοίγει δυνατότητες. Ο περίπλοκος διαχωρισμός μεταξύ AT&T και WarnerMedia έχει πάρει μια νέα στροφή, ανοίγοντας νέες δυνατότητες όσον αφορά τα στούντιο.

Ενώ η πιο πρόσφατη επίσημη ενημέρωση της WarnerMedia είναι ότι σχεδόν όλα τα στούντιο παιχνιδιών της, συμπεριλαμβανομένων των Rocksteady, NetherRealm και TT Games, μετακινούνται μαζί της στον νέο οργανισμό της με το Discovery, μια νέα φήμη δείχνει ότι η Warner Bros θα ενδιαφερόταν να πουλήσει το NetherRealm. Η φήμη που το αναφέρει αυτό αναφέρει ακόμη και έγγραφα επαλήθευσης.
Η αναφορά προέρχεται από τον Jez Cordon του Windows Central, ο οποίος μίλησε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του podcast Xbox Two για το θέμα. Ο Cordon λέει ότι η Warner Bros Interactive περιέγραψε τόσο το NetherRealm όσο και την TT Games ως μη "εντός του πεδίου της", χρησιμοποιώντας λέξεις από την WB. Ως εκ τούτου, σε κάποιο σημείο η WarnerMedia εξέτασε το ενδεχόμενο πώλησης και των δύο στούντιο αν και ο Cordon δεν μπορούσε να πει αν η πιθανότητα ήταν πρόσφατη ή όχι.

Ο Cordon λέει ότι τα έγγραφα που έχει δεν αναφέρονται σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, οπότε θα μπορούσαν να είναι ξεπερασμένα. Αν και η αναφορά ότι η Warner Bros Interactive σκεφτόταν ή εξακολουθούσε να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης των TT Games, NetherRealm  είναι μοναδική δεν είναι η πρώτη φορά που η WB συζητούσε για την πώληση στούντιο. Εν όψει της E3 2021, υπήρξε μια αναταραχή των φημών σχετικά με την πιθανότητα η Microsoft να αποκτήσει τους Rocksteady και NetherRealm για τα Xbox Game Studios.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.