Η Bloober Team αρνείται ότι εργάζεται στο επόμενο παιχνίδι Silent Hill.

Published on 11 July 2021 at 16:22

Από τότε που η Konami ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Bloober Team οι φίλοι αναζητούν στοιχεία για ένα νέο παιχνίδι Silent Hill 

Μετά την ανακάλυψη εγγράφων της Bloober Team στον ιστότοπο δημιουργικής Ευρώπης της ΕΕ, ο οποίος παρουσιάζει περιγραφές έργων βιντεοπαιχνιδίων που έχουν υποβάλει αίτηση για χρηματοδότηση από την ΕΕ. Τρία έργα ανακαλύφθηκαν με κωδικές ονομασίες: H2O, Black και Dum Spiro. Κυκλοφόρησαν φήμες ότι ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι το επόμενο Silent Hill.

Σε δήλωσή του στο IGN, ο CMO της Bloober Team Tomasz Gawlikowski διευκρίνισε ότι κανένα από τα παιχνίδια που περιγράφονται στα αρχεία της Δημιουργικής Ευρώπης δεν αναπτύσσεται ενεργά:

"Οι διαδικτυακές εικασίες που βασίζεται σε ξεπερασμένες ή ελλιπείς πληροφορίες μπορεί συχνά να οδηγήσει σε περίεργες θεωρίες μεταξύ των παικτών, οπότε εκτιμούμε που μας ρωτήσατε άμεσα", έγραψε ο Gawlikowski, επιβεβαιώνοντας ακόμα ότι το H2O έγινε πραγματικά το Layers of Fear του 2019.

"Κάναμε επίσης αίτηση για άλλα δυο έργα με την κωδική ονομασία Dum Spiro και Black, αντίστοιχα" συνέχισε ο Gawlikowski. "Μετά από πολυάριθμες επαναλήψεις του Dum Spiro, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να το παραδώσουμε σε μια μορφή που να είναι κατάλληλη για κυκλοφορία και ταυτόχρονα εμπορικά βιώσιμη. Εν ολίγοις, ο ( τίτλος ) Dum Spiro δεν βρίσκεται πλέον σε ενεργό ανάπτυξη."

"Ομοίως, η αρχική ιδέα για το Black έχει επίσης τεθεί σε αναμονή και παρόλο που εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε ένα παιχνίδι με αυτό το κωδικό όνομα, είναι τώρα ένα πολύ διαφορετικό έργο από αυτό που έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες".

Ο Gawlikowski δεν έδωσε σε λεπτομέρειες σχετικά με το αν το στούντιο εργάζεται σε ένα παιχνίδι Silent Hill ή τι συνεπάγεται η συνεργασία με την Konami αλλά επιβεβαίωσε ότι αρκετά μεγάλα έργα βρίσκονται στα σκαριά.

"Στην Bloober Team έχουμε δύο ενεργά εσωτερικά έργα, ένα στη φάση παραγωγής και ένα στη φάση προπαραγωγής. Και τα δύο θα έχουν μεγαλύτερο πεδίο εφαρμογής από το The Medium, αλλά κανένα από αυτά δεν βασίζεται σε θέματα ή σε εικασίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες".


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.