Το Steam Deck θα μας επιτρέπει να παίξουμε Xbox Game Pass.

Published on 16 July 2021 at 21:49

Η Valve παρουσίασε τη φορητή κονσόλα της, επιβεβαιώνοντας έτσι τις αμέτρητες φήμες που είχαν προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με το ενδεχόμενο να δούμε ένα νέο «steam machine» της εταιρείας προσανατολισμένο στον φορητό τομέα.

Η κονσόλα θα φτάσει στην αγορά με το πιο πρόσφατο υλικό έχοντας μια Zen 2 CPU  4 πυρήνων στα 2,4 εως 3,5 GHz, μια GPU που βασίζεται σε RDNA 2 στα 2 Teraflops με υποστήριξη για ray Tracing, καθώς και πιθανώς fidelityfx Super Resolution, και διαφορετικές επιλογές ενός SSD 64gb εως 512 . Όσο για το εξωτερικό, μπορούμε να δούμε πώς ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από αυτό που είδαμε με το Nintendo Switch, αν και αυτή τη φορά θα έχουμε μια οθόνη με ανάλυση 1280×800 pixels.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό πράγμα για αυτή τη νέα κονσόλα της Valve δεν είναι μόνο τι θα έχει μέσα αλλά τι μπορούμε να κάνουμε με αυτή. Εκτός από τη δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των τίτλων της βιβλιοθήκη του Steam προέκυψε μια φήμη από @IdleSloth84 ότι το Steam Deck θα μας επιτρέψει να έχουμε και Xbox Game Pass.

Οι φήμες σχετικά με την πιθανότητα να έρθει η υπηρεσία του Xbox στο Steam είναι κάτι που είναι εμφανές τους τελευταίους μήνες και αν γίνει πραγματικότητα θα μπορούσαμε να δούμε το Xbox Game Pass στο Steam Deck.

Προς το παρόν, όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλές φήμες αλλά αν τελικά αποδειχθεί ότι το Steam Deck θα μας επιτρέψει να παίξουμε Xbox Game Pass, η νέα κονσόλα της Valve θα είναι μια πολύ πιο ελκυστική επιλογή για χρήστες που έχουν ενεργές συνδρομές στην υπηρεσία της Microsoft.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.