Χάρη στο Azure το Microsoft Flight Simulator θα είναι οπτικά «σχεδόν αμετάβλητο» στο Xbox Series X

Published on 16 July 2021 at 22:40

Απέχουμε λιγότερο από δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του Microsoft Flight Simulator για το Xbox Series X και το Xbox Series S και παρόλο που ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος ορισμένοι φίλοι εξακολουθούν να ανησυχούν για την απόδοσή του.

Το παιχνίδι είναι γνωστό ότι βάζει ακόμη και τους πιο ακριβούς υπολογιστές να ιδρώνουν αλλά σύμφωνα με το Asobo Studio, ο παράγοντας που εντυπωσιάζει τους ανθρώπους σε έναν υπολογιστή 3.000 $ θα είναι "σχεδόν αμετάβλητος" στο Xbox Series X.

"Ενώ η αρχική κυκλοφορία του προϊόντος απαιτεί ισχυρούς υπολογιστές, η αρχιτεκτονική Azure θα ενεργοποιήσει την εμπειρία του Microsoft Flight Simulator και σε άλλες συσκευές - ειδικά σε κονσόλες Xbox και σε κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν δεν απαιτεί πλέον ισχύ στη συσκευή για να κλιμακωθεί, αντίθετα χρειάζεται μόνο bandwidth.

Με άλλα τρόπο, το Azure επιτρέπει σε «κάθε συσκευή να κάνει την υπέρβαση», σημειώνει ο Neumann. «Τι βλέπουνε τώρα οι άνθρωποι και εντυπωσιάζονται σε έναν υπολογιστή 3.000 $ - μαντέψτε τι; Έρχεται σχεδόν αμετάβλητο για μια κονσόλα $500, και προετοιμάζουμε πράγματα για να το φέρουμε σε ακόμα χαμηλότερες συσκευές προδιαγραφών όπως τα κινητά τηλέφωνα. '"

Μπορούμε να αναμένουμε ένα παρόμοιο επίπεδο θεάματος στο Xbox Series X (και ελπίζουμε στο Xbox Series S) όπως και στον υπολογιστή  με τη μεγαλύτερη διαφορά να είναι οι περιορισμοί ρυθμού καρέ για οθόνες που δεν είναι VRR. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει ένα άνευ προηγουμένου θέαμα και μπορείτε να πιστέψετε ότι θα σας προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία.
Η ομάδα του Xbox έχει ήδη επιβεβαιώσει σχέδια για να φέρει το Microsoft Flight Simulator στο Xbox One μέσω του Xbox Cloud Gaming και στο μέλλον, το οποίο πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο μόλις κυκλοφορήσει το νέο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στο ευρύ κοινό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.