Οι πρώτες προσκλήσεις για το Halo Infinite beta στάλθηκαν και θα ξεκινήσει σε δύο ημέρες.

Published on 28 July 2021 at 20:01

Η κερδοσκοπία δεν είναι πλέον απαραίτητη, καθώς άρχισαν να αποστέλλονται προσκλήσεις για το τεστ Halo Infinite Μια πλειάδα παικτών που είχαν δηλώσει για το τεχνικό τεστ ανάρτησαν στο twitter ότι η πρόσκληση έφτασε, μαζί με επιβεβαίωση δύο πολύ ενδιαφερόντων πραγμάτων: την ημερομηνία έναρξης της τεχνικής δοκιμής, καθώς και την ανακοίνωση μιας εκδήλωσης που θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου όπου η 343 θα επιβεβαιώσει όλο το περιεχόμενο αυτής της beta.

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει απείρως άπειρες προσκλήσεις τεχνικών δοκιμών halo καθορίζει ότι οι οδηγίες πρόσβασης στη δοκιμή θα φτάσουν σε ένα μεταγενέστερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συνολικά, φαίνεται ότι θα υπάρξουν μόνο καλά νέα για τους οπαδούς του Halo, οι οποίοι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να δουν έναν νέο τίτλο του franchise.

Πρόσφατα εικάζονταν ότι η τεχνική δοκιμή Halo Infinite θα γίνει αυτή την εβδομάδα και, όπως επιβεβαιώθηκε επίσημα από το Halo Way Point, η πρώτη δοκιμή θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μελλοντικές δοκιμές και να κληθούν περισσότεροι παίκτες σε αυτές. Έτσι, αν εγγραφείτε για να δοκιμάσετε την έκδοση beta του halo Infinite για πολλούς παίκτες και δεν έχετε λάβει ακόμα την πρόσκληση, υπάρχει ακόμα πιθανότητα να φτάσει στο μέλλον.
Θα είναι ενδιαφέρον για όλους τους οπαδούς να δουν την επίσημη μετάδοση στην οποία θα αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες αυτής της πρώτης δοκιμής. Η ροή θα γίνεται μέσω των επίσημων καναλιών Halo στο YouTube και το Twitch


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.