Φαίνεται ότι το Xbox Game Pass κατευθύνεται σύντομα σε Android TV

Published on 31 July 2021 at 18:23

Το Xbox Game Pass φαίνεται να έρχεται παντού. Στην κονσόλα σας στον υπολογιστής σας, το κινητό σας  ακόμη και στο ψυγείο σας. Φαίνεται τώρα ότι η επίσημη υποστήριξη Xbox Game Pass για τηλεοράσεις Android θα μπορούσε να φτάσει σχετικά σύντομα.

Η αναφορά προέρχεται από το 9to5Google, το οποίο ισχυρίζεται ότι στην πρόσφατη ενημέρωση του 2107 για την εφαρμογή Xbox Game Pass για Android "ξεκινά το μονοπάτι για επίσημη υποστήριξη Android TV" επιτρέποντας την πρόσβαση στο Game Pass από την αρχική οθόνη σε Android TV και της Google TV. Αν και δεν έχει ειπωθεί τίποτα για την επίσημη υποστήριξη μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η Microsoft θέτει τα θεμέλια για να φέρει επίσημα το Xbox Game Pass σε Android TV.

Όπως διευκρίνισε το 9to5Google ήταν δυνατό να παραμερίσει την εφαρμογή Xbox Game Pass σε μια τηλεόραση Android μέσω εξωτερικού λογισμικού μέχρι τώρα, αλλά ο ιστότοπος αναφέρει ζητήματα υψηλού  latency  που καθιστούν αρκετά άσκοπη τη δοκιμή.

Το Xbox Game Pass για Android ξεκίνησε πέρυσι και έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένο. Αυξάνεται συνεχώς από τότε, με την ομάδα να βελτιώνει τα προβλήματα λανθάνοντος χρόνου και να εξομαλύνει άλλα χαρακτηριστικά. Η Microsoft σχεδιάζει να προχωρήσει ακόμη παραπέρα στο μέλλον με Cloud Gaming stick για την τηλεόραση. Αυτά τα dongles θα επιτρέψουν στους χρήστες να μεταδίδουν παιχνίδια απευθείας στην τηλεόρασή τους και όλα αυτά ακούγονται πραγματικά υπέροχα .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.