Το Halo Infinite πιθανό να έχει πολλαπλά campaigns.

Published on 1 August 2021 at 08:10

Φαίνεται ότι έχει διαρρεύσει ότι το Halo Infinite θα έχει πολλαπλά campaign όσο οι παίκτες απολαμβάνουν την Beta. Δεν είναι, φυσικά κάτι οριστικό αλλά μάλλον μια ερμηνεία από το μενού που εμφανίζει το παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό ταιριάζει με αυτό στο οποίο αναφέρεται ο προγραμματιστής από τότε που άρχισε να μιλάει για το παιχνίδι xbox και PC πριν από μερικά χρόνια. Η διαρροή έρχεται μέσω ενός στιγμιότυπου οθόνης που λαμβάνεται από την beta.

Η κοινόχρηστη λήψη εμφανίζει ένα μενού με τις επιλογές "ειδήσεις", "multiplayer" και "campaigns". Φυσικά, είναι πιθανό το γεγονός ότι το "campaigns" να είναι απλώς ένα τυπογραφικό λάθος. Αν όμως είναι αλήθεια και το Halo Infinite  έχει πολλά campaigns θα θεωρηθεί απόλυτα  λογικό γιατί η Microsoft επιμένει στην ιδέα παιχνιδιού που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέχρι στιγμής, έχουμε ακούσει μόνο για ένα campaign για το Halo Infinte, αλλά με τόσους πολλούς τίτλους να ακολουθούν το δρόμο του να είναι ένα παιχνίδι υπηρεσιών. Δεν θα ήταν έκπληξη αν η 343  Industries ακολουθήσει τα βήματα της Bungie (των δημιουργών του Halo) όπως έκανε με τη σειρά Destiny η οποία την υποστηρίζει με περιεχόμενο για single-player και multiplayer. Είναι σαφές ότι αυτές οι πληροφορίες πρέπει να λαμβάνονται με προσοχή μέχρι να ακούσουμε κάτι επίσημο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει σχολιάσει αυτή τη διαρροή, αφήνοντας τους οπαδούς με μόνο εικασίες. Η 343  Industries είναι αρκετά καλή στο να ανταποκρίνεται όχι μόνο σε διαρροές, αλλά και σε φήμες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.