Ο Phil Spencer επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Xcloud για το SteamDeck

Published on 16 August 2021 at 08:40

Ένα πρόσφατο tweet από τον Phil Spencer φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει ότι θα έχουμε xCloud για το Steam Deck. Από τότε που ανακοινώθηκε η φορητή κονσόλα της Steam, υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης του Xbox Game Pass σε αυτό. Αλλά εκτός από εικασίες και εξηγήσεις για το πώς θα ήταν δυνατό εάν εγκατασταθούν τα Windows δεν έχει υπάρξει τίποτα επίσημο μέχρι στιγμής. Ωστόσο, οι δηλώσεις του Spencer δεν είναι ακόμα το επίσημο μήνυμα που θα μπορούσαμε να περιμένουμε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Spencer μιλάει ευνοϊκά για αυτή την φορητή κονσόλα αυτή που προφανώς έχει στα χέρια του μετά την ανακοίνωση. Αλλά η έκπληξη είναι ότι αυτή τη φορά ο Phil Spencer έχει πει ότι παίζοντας Halo και A.O.E. στο Steam Deck αισθάνεται υπέροχα.
Η δυνατότητα να έχετε τον κατάλογο παιχνιδιών του Xbox σε μια φορητή κονσόλα είναι κάτι που σίγουρα φαίνεται πολύ προκλητικό για πολλούς. Αλλά φαίνεται ότι έχοντας μια εγγενή επιλογή αυτών των παιχνιδιών δεν είναι ακόμα μια πιθανότητα. Ωστόσο, ότι επιβεβαιώνεται επίσημα ότι υπάρχει η δυνατότητα να έχετε xCloud στο steam deck, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Δυστυχώς, ο Phil Spencer δεν διευκρίνισε τι συμβατότητα θα έχει αυτή η υπηρεσία της Microsoft με την κονσόλα της Steam.

Στο steam deck το xCloud θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν μια εγγενή εφαρμογή ή μέσω του προγράμματος περιήγησης αλλά ακόμα δεν είναι σαφές. Αλλά αυτό που είναι σαφές είναι ότι σύμφωνα με τον Phil Spencer και οι δύο παίζουν Halo και AOE, καθώς το xCloud λειτουργεί πολύ καλά στην κονσόλα Steam.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.