Γιατί οι φήμες για το "Resident Evil 4 Remake" έχουν αναζωπυρωθεί;

Published on 22 August 2021 at 19:56

Οι φήμες για το "Resident Evil 4 Remake" έχουν αναζωπυρωθεί πριν από λίγες ώρες από τον επίσημο λογαριασμό του resident evil. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, το remake τίτλου του Shinji Mikami ήταν ένα από τα παιχνίδια που εμφανίστηκαν στη λίστα διαρροών της Capcom πριν από λίγους μήνες. Εάν οι προβλέψεις πέσουν μέσα το επόμενο μεγάλο Remake μετά το Resident Evil 2 και το Resident Evil 3  δεν θα έφτανε μέχρι το 2022-2023 για τη νέα γενιά κονσολών. Εν τω μεταξύ, θα θέλαμε να απολαύσουμε το Resident Evil Revelations 3  (γνωστό σε διαρροές ως Resident Evil Outrage) στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Rebecca Chambers.

Οι φήμες για το Remake έχουν δοθεί από τον επίσημο λογαριασμό του ίδιου του resident evil με τρεις απλές λέξεις: "4 Itchy. Tasty." Αν γνωρίζετε καλά την σειρά είναι πιθανό οι λέξεις itchy, tasty  που είδαμε να μην είναι από το Resident Evil 4 αλλά από το Resident Evi 1. Σε ένα συγκεκριμένο μέρος του παιχνιδιού, συναντάμε το Ημερολόγιο του Επιστάτη, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες της διαδικασίας δημιουργίας των zombie που υπέστη ένας από τους υπαλλήλους της umbrella που εργαζόταν στην έπαυλη Spencer και του οποίου η τελευταία καταχώρηση γράφει "4. itchy tasty" που είναι ακριβώς το μήνυμα του tweet.

Παρ 'όλα αυτά, μερικοί οπαδοί πιστεύουν ότι η αναφορά πηγαίνει παραπέρα και ότι θα μπορούσε να δώσει ενδείξεις για το Resident Evil 4 Remake. Αν και η αλήθεια είναι ότι, αν λάβουμε υπόψη τις πιθανότητες και το χρονοδιάγραμμα της Capcom, είναι πιο πιθανό ότι θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Resident Evil Revelations 3 κατά τη διάρκεια του Gamescom από αυτό το νέο remake.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.