Πληροφορίες αναφέρουν οτι το Mortal Kombat 12 βρίσκεται σε εξέλιξη.

Published on 24 August 2021 at 18:26

Σύμφωνα με πληροφορίες η NetherRealm studios εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι μάχης Mortal Kombat 12 και όχι στο Injustice 3 ή σε ένα παιχνίδι Marvel vs. DC. Ο δημοσιογράφος Jeff Grubb είπε ότι αυτό που άκουσε από τις πηγές του και έτσι το επόμενο παιχνίδι της Netherrealm είναι ένα άλλο παιχνίδι μάχης Mortal Kombat.

Ο λόγος αυτής της υπόθεσης και των υποτιθέμενων ενεργειών της Warner Bros. είναι το ασταθές μέλλον της NetherRealm στην εταιρεία. Δεν θα είχε νόημα να αναπτύξει ένα παιχνίδι με πολλές ακριβές άδειες εάν είναι πρόθυμη (ηWB Games) να πουλήσει το στούντιο.

Ο Grubb λέει ότι από ό, τι έχει ακούσει, το Mortal Kombat 12 είναι το παιχνίδι στο οποίο εργάζεται η NetherRealm στη συνέχεια, με την WB Games να είναι πεπεισμένη για τις προοπτικές του παιχνιδιού. Οι φήμες για πώληση των εσωτερικών στούντιο της WB Games, NetherRealm, Rocksteady και Monolith Soft, κάνουν γύρους από την αρχή του έτους. Οι φήμες προέκυψαν μετά τη συγχώνευση της Discovery και της AT&T, όταν αμφισβήτησαν δημόσια το μέλλον της Warner Bros. στη βιομηχανία  παιχνιδιών. Τον Ιούνιο, η Warner Bros. δήλωσε ότι οι φήμες για πώληση της NetherRealm, δημιουργος του mortal Kombat ήταν ανακριβείς..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.