Η κυκλοφορία του Chernobylite στις κονσόλες καθυστερεί μερικές εβδομάδες

Published on 26 August 2021 at 15:18

Το Chernobylite μας προσφέρει μια πραγματική εμπειρία παιχνιδιού γεμάτο τρόμο, επιβίωση, επιστημονική φαντασίας παίρνοντας μια καλή δόση από κάθε ένα από αυτά για να μας βυθίσει πλήρως στην ιστορία του. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσουμε όλες τις πιθανές τακτικές για να ανακαλύψουμε γιατί είμαστε μέσα στη Ζώνη Αποκλεισμού και πώς να βγούμε από αυτήν.

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε νέες εξελίξεις του τίτλου για το Xbox και σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του στούντιο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο χρόνο για να μπορέσουμε να το δοκιμάσουμε.

Το Chernobylite είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου στο Xbox και το Playstation, ωστόσο, σε ένα νέο δελτίο Τύπου ανακοίνωσαν μια μικρή καθυστέρηση για να είναι σε θέση να μας παραδώσουν ένα καλύτερο προϊόν. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της All in! Games και οι υπεύθυνοι της μεταφοράς του στις κονσόλες, είπαν τα εξής για την αναβολή:

Η All in! Games υπερηφανευόμαστε για τον καθορισμό υψηλών προτύπων για όλες τις κυκλοφορίες μας και είναι ευχαριστημένοι με τα παιχνίδια που έχουμε κυκλοφορήσει φέτος. Παρεμπιπτόντως, λόγω κάποιων απρόβλεπτων προβλημάτων με την έκδοση για κονσόλας αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε λίγο την κυκλοφορία του Chernobylite μέχρι να επιλυθούν. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι παραδίδουμε πάντα έργα που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και η καθυστέρηση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της κονσόλας chernobylite για μερικές εβδομάδες θα μας επιτρέψει να το επιτύχουμε αυτό. Εκτιμούμε την υπομονή όλων καθώς αφιερώσουμε χρόνο για να το κάνουμε σωστά.

Λίγο αργότερα, ο διευθυντής ανάπτυξης του στούντιο του Chernobylite, Wojciech Pazdur, πρόσθεσε τα εξής:

Το Chernobylite υπήρξε ένα έργο αγάπης και μας τιμά η υποδοχή που βρήκαμε μέχρι στιγμής τόσο από τους παίκτες όσο και από τους κριτικούς. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη ότι η All in! Games κάνει ό, τι μπορεί για να φέρει Chernobylite με επιτυχία στους φίλους μας στην κονσόλα. Αν και η καθυστέρηση είναι λυπηρή, είναι επίσης απολύτως απαραίτητο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων.

Το Chernobylite θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου στο Xbox One και το Xbox Series, αν και δεν θα έχουμε μια νέα έκδοση μέχρι το τέλος του έτους. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο παιχνίδι, ο τίτλος είναι διαθέσιμος εδώ και μερικά χρόνια στο Steam ήδη με την τελική του έκδοση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.