Ο δημιουργικός διευθυντής των Guardians of the Galaxy εξηγεί γιατί ο Star-Lord είναι ο μόνος playable χαρακτήρας.

Published on 30 August 2021 at 19:18

Το  Guardians of the Galaxy είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises που ανήκουν στη Marvel. Στα παιχνίδια δεν είναι πολύ πίσω και είναι ίσως το πιο αναμενόμενο από όλα όσα έχει αυτό το εργοστάσιο υπερηρώων. Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι μπορείς να παίξεις μόνο με τον Star-Lord, αλλά αυτό φαίνεται να έχει μια πολύ καλά καθορισμένη εξήγηση.

Σε μια δήλωση στην VG 24/7  ο Jean-François Dugas, εξήγησε γιατί να παίξεις μόνο με τον Star-Lord. Αν και το παιχνίδι έχει κάτι από το MCU των ταινιών της Marvel, έχει τη δική του ταυτότητα και καλλιτεχνική κατεύθυνση, ο Star-Lord έρχεται να είναι ένας «ηγέτης απροσάρμοστων» του διαστήματος και ως εκ τούτου θέλουν να βιώσουμε τη δυναμική του να είμαστε το αφεντικό αυτής της ομάδας με τόσο διαφορετικές προσωπικότητες.

Αυτό δεν χρειάζεται να είναι άσχημα νέα και παρόλο που πολλοί από εμάς περιμέναμε να χρησιμοποιήσουμε και τους άλλους φύλακες αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια εκπληκτική ιστορία όπου πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις και να τις προσαρμόσουμε με το πλήρωμά μας.

Η αποδοχή της φαντασίωσης του να είμαστε ο αποκαλούμενος ηγέτης αυτής της ομάδας απροσάρμοστων μας επέτρεψε να παρουσιάσουμε την έννοια της επιλογής και των συνεπειών μας. Θα πρέπει να κάνετε επιλογές που θα επηρεάσουν την ανάπτυξη αυτής της περιπέτειας. Φυσικά, είναι η ίδια μεγάλη περιπέτεια για όλους, αλλά ο τρόπος που θα το βιώσει θα διαφέρει από παίκτη σε παίκτη. Το να είσαι ο Star-Lord είναι πραγματικά ενδυναμωτικό, συναρπαστικό και καθηλωτικό. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πούμε μια αληθινή ιστορία του Φύλακα. Πολλοί άνθρωποι το αναγνώρισαν ως μια τολμηρή κίνηση.

Το Guardians of the Galaxy αναμένετε στις 26 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους για κονσόλες Xbox One, Xbox Series, Ps5/4, Switch και PC. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.