Νέο τρέιλερ για το The Outlast Trials που έρχεται το 2022

Published on 26 August 2021 at 06:41

Κατά τη διάρκεια της Gamescom 2021 καταφέραμε επιτέλους να απολαύσουμε ένα νέο τρέιλερ για το The Outlast Trials. Το τρίτο μέρος του διάσημου έπους της Red Barrels που θα φτάσει το 2022. Το The Outlast Trials. έχει σχεδιαστεί ως ένα spin-off των κύριων παιχνιδιών το οποίο θα μας μεταφέρει πίσω στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Εκεί θα παρακολουθήσουμε τη δημιουργία και την ανάπτυξη της Murkoff Corporation, του κύριου ανταγωνιστή των δύο προηγούμενων παιχνιδιών, καθώς και τα φρικτά πειράματα που αργότερα θα οδηγούν στα γεγονότα που ήδη γνωρίζουμε. Ως μεγάλη καινοτομία θα υπάρξει co-op με το πολύ 4 παίκτες, συμπιέζοντας περαιτέρω την αίσθηση τρόμου στην οποία έχουμε συνηθίσει τα Red Barrels.

Αυτό το νέο τρέιλερ για το The Outlast Trials δίνει ζουμερές λεπτομέρειες για τις τοποθεσίες που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι. Όλα δείχνουν ότι θα περάσουμε από ένα εργοστάσιο και από ορισμένους υπονόμους. Ωστόσο, αυτά μπορεί να μην είναι πραγματικά σενάρια, αλλά δημιουργούνται ειδικά για να αναλύσουν τη συμπεριφορά των θεμάτων των πειραμάτων της Murkoff. δηλαδή, των χαρακτήρων μας.

Το βίντεο δίνει επίσης ενδείξεις για μερικά από αυτά τα πειράματα. Για παράδειγμα, μπορούμε να διαβάσουμε μηνύματα που αναφέρονται στα αποτελέσματα των πειραμάτων, τα οποία αναφέρονται σε "τις πιθανότητες επιτυχίας που επηρεάζουν δεκαπέντε υποκείμενα". Και υπάρχουν επίσης εν συντομία διαφορετικές εκθέσεις, που αναφέρονται σε έργα και πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στις δεκαετίες του '40 και του '50.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.