Νέα επίσημα βίντεο αποκαλύπτουν τρεις νέες τοποθεσίες στο Starfield.

Published on 28 August 2021 at 08:25

Η Bethesda Game Studios κυκλοφόρησε τρία νέα βίντεο στα οποία αποκάλυψαν τρεις νέες τοποθεσίες του Starfield. Είναι αλήθεια ότι το παιχνίδι απέχει ακόμα πολύ από το να κυκλοφορήσει αλλά ίσως γι' αυτό είναι τόσο συναρπαστικό να λαμβάνεις αυτές τις σύντομες ματιές για το πως θα είναι το επόμενο RPG της Bethesda. Συγκεκριμένα, ο προγραμματιστής έχει δημοσιεύσει νέες εικόνες του Starfield στις οποίες εμφανίζονται διαφορετικές τοποθεσίες στις οποίες μπορούν να ταξιδέψουν οι παίκτες.

Αυτές οι νέες εικόνες των τριών νέων τοποθεσιών του Starfield χρησιμεύουν ως πρόσκληση για να φανταστούμε τι  μας περιμένει όταν  κυκλοφορήσει. Χωρίς αμφιβολία φαίνεται ένα απίστευτο παιχνίδι να μας περιμένει το 2022 και την αρχή ενός νέου μακροπρόθεσμου franchise.

Συνολικά, αυτά τα νέα βίντεο του Starfield δεν είναι πολύ μεγάλα, καθώς το καθένα από αυτά διαρκεί περίπου ένα λεπτό. και το  κάθε ένα από αυτά δεν περιέχει πραγματικές εικόνες του παιχνιδιού. Αντ 'αυτού, η Bethesda επιλέγει να αναδείξει κάθε μέρος με κάποια concept art και ένα voiceover που σχολιάζει τις λεπτομέρειες κάθε τόπου. 
Οι τρεις νέες τοποθεσίες του Starfield έχουν ήδη ονόματα. Υπάρχει η Akila μια πρωτεύουσα μέσα στο Starfield και η οποία φιλοξενεί μια ομάδα γνωστή ως Freestar Collective. Ακολουθεί η Neon, μια μοναδική πόλη σε έναν υδάτινο πλανήτη. Και τέλος η New Atlantis, ένα διαστημικό λιμάνι που χρησιμεύει ως πρωτεύουσα μιας ομάδας που ονομάζεται United Colonies.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, στις 11 Νοεμβρίου 2022. Όταν κυκλοφορήσει, θα είναι διαθέσιμο μόνο σε Xbox Series X/S και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.