Η 343 Industries μας λέει πότε θα δούμε gameplay από το campaign του Halo Infinite

Published on 27 August 2021 at 22:27

Η έλλειψη gameplay από το campaign του Halo Infinite φέτος ήταν απογοητευτική για πολλούς οπαδούς. Μετά την περσινή αποκάλυψη η οποία άφησε μια κακή γεύση στο στόμα της κοινότητας, η 343 Industries πρέπει να φέρει πίσω πολλούς παίκτες για το campaign. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, η 343 Industries δεν έχει σταματήσει να δίνει προσοχή στους οπαδούς και στην πραγματικότητα, υπάρχει λόγος που δεν έχει αποδειχθεί ακόμα.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος πίστευε ότι θα ήταν η ώρα στην Gamescom  να εμφανιστεί το campaign με ημερομηνία κυκλοφορίας. Ενώ μάθαμε το τελευταίο, δεν είδαμε πουθενά campaign. Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Νοέμβριο, και ίσως την ημέρα του εορτασμού της 20ης επετείου του για να το δούμε.
Ο chief creative του Halo Infinite, Joseph Staten, αποκάλυψε ότι η ομάδα θα δείξει κατι απο το campagin του Halo Infinite πριν από την κυκλοφορία. Ωστόσο, προς το παρόν, η ομάδα δεν έχει επικεντρωθεί ακόμα στο κλείσιμο του Halo Infinite πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του Δεκεμβρίου.

"Όλοι θέλουν να δουν campaign ειδικά gameplay. Φυσικά θα δείξουμε το gameplay πριν την κυκλοφορία αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο κλείσιμο ( τι εννοεί άραγε; ). Μόλις ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, θα πάμε για πράγματα όπως game captures και τρέιλερ, όλα αυτά θα έρθουν λίγο πιο κοντά στην κυκλοφορία."

Ενώ μερικοί ανησυχούν για την έλλειψη εικόνων, είναι καλό να δείτε κάποια διαφάνεια το θέμα, ακόμα και αν είναι θαμμένο σε μια μακρά ενημέρωση ανάπτυξης. Αν και είναι απογοητευτικό να μην έχουμε gameplay πιστεύουμε ότι θα έρθει την κατάλληλη στιγμή, πιθανώς για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του Halo.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.