Ενας φίλος της σειράς Mandalorian δημιούργησε παιχνίδι με την δύναμη της Unreal Engine.

Published on 31 August 2021 at 08:29

Το Mandalorian είναι μια σειρά μέσα στο σύμπαν του Star Wars  που έχει γίνει τηλεοπτική επιτυχία. Αυτή τη στιγμή μπορούμε ήδη να απολαύσουμε και τις δύο σεζόν που είναι διαθέσιμες στο Disney+ ( σέ όσες χώρες φυσικά είναι διαθέσιμη) μια συνδρομητική υπηρεσία που μας επιτρέπει να απολαύσουμε εξαιρετικές σειρές, ταινίες και προγράμματα όπως η ενδιαφέρουσα σειρά The Mandalorian, η οποία εδώ και αρκετούς μήνες φημολογείται ότι θα μπορούσε να κάνει το άλμα στη βιομηχανία video games.

Σύμφωνα με μια ισχυρή φήμη πριν από αρκετούς μήνες, ένα παιχνίδι  Mandalorian θα ήταν σε εξέλιξη, το οποίο ενθουσίασε όλους τους φιλους του Star Wars αλλά και της σειράς. Αλλά μέχρι αυτή η φήμη να γίνει πραγματικότητα ένας οπαδός δημιούργησε  ένα παιχνίδι Mandalorian με την δύναμη της Unreal Engine. Στο gameplay του παιχνιδιού που δημιούργησε ο  Christopher Turne, βλέπουμε πώς ο Mando πολεμάει τους Stormtroopers με ένα blaster σε μια αυτοκρατορική βάση.

Το gunplay αισθάνεται αρκετά ρευστό και γραφικά φαίνεται πολύ καλά. Ενώ, γνωρίζουμε ότι δεν είναι ένα "επίσημο" παιχνίδι καθώς το κανάλι του Turner στο YouTube είναι γεμάτο με τις δικές του εξελίξεις με την Unreal Engine 4 και την Maya, και αυτό που φαίνεται να είναι αυτό το παιχνίδι από το The Mandalorian είναι μια τροποποιημένη έκδοση του Star Wars Battlefront 2.

Το μέλλον των παιχνιδιών Star Wars φαίνεται ιδιαίτερα λαμπρό, ακόμη και χωρίς ένα παιχνίδι βασισμένο στη σειρά The Mandalorian. Γνωρίζουμε ήδη ότι η Ubisoft αναπτύσσει ένα νέο παιχνίδι Star Wars, και όσο για την Respawn, όλα φαίνεται να δείχνουν ότι επικεντρώνονται στην ανάπτυξη του Star Wars Jedi Fallen Order 2 .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.