Μια μικρή ματιά στον κόσμο και τα πλάσματα του Elden Ring

Published on 28 August 2021 at 12:34

Τις τελευταίες ημέρες είμαστε καθηλωμένοι με την Gamescom 2021 ένα event που διεξάγεται πλήρως διαδικτυακά λόγω της τρέχουσας κατάστασης που προκαλείται από τον COVID-19. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει την επιθυμία μας να δούμε νέες δουλείες από μεγάλα και μικρά στούντιο.

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε το Opening Night Live που παρουσίασε ο Geoff Keighley, το οποίο μας άφησε με πολύ καλά συναισθήματα με όλα όσα παρουσιάστηκαν. Ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν το Elden Ring όχι όμως για ένα νέο τρέιλερ αλλά που πήρε βραβείο. Επιπλέον, ο ίδιος ο Geoff περίμενε κάποια πρόοδο του παιχνιδιού.
Σε ένα πρόσφατο tweet που δημοσιεύτηκε από τον Geoff Keighley, μπορέσαμε να δούμε 4 νέες εικόνες από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της From Software. Σε αυτά μπορούμε να δούμε μερικά από τα πλάσματα που θα βρούμε εξερευνώντας τον κόσμο τους. Όπως σχολίασε στο Twitter, μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων ήταν σε θέση να δει την τρέχουσα κατάσταση του τίτλου και χάρη σε αυτές τις εικόνες, φαίνεται ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Το Elden Ring αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του μαζί με το νέο τρέιλερ του κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest πριν από λίγους μήνες, το οποίο παρουσιάστηκε επίσης από τον ίδιο τον Geoff.

 

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου 2022 για xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.