Η Double Fine «Δεν έχει επί του παρόντος τον προϋπολογισμό» για να προσθέσει περισσότερες γλώσσες στο Psychonauts 2.

Published on 30 August 2021 at 21:15

Η Double Fine και το Psychonauts 2 των Xbox Game Studios κυκλοφόρησε στο Xbox Game Pass, και έλαβε απίστευτες κριτικές αλλά δυστυχώς δεν το απολαμβάνουν όλοι παγκοσμίως λόγω έλλειψης υποστήριξης για ορισμένες γλώσσες.

Από την στίγμη της κυκλοφορίας του έχουν υπάρξει εκκλήσεις για την προσθήκη Ρωσικης και Κινεζικής γλώσσας στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς η Double Fine λέει ότι λόγω του μεγέθους ης εργασίας και του προϋπολογισμού που απαιτείται δεν έχει γίνει ακόμα δυνατό.

Δείτε τι είχε να πει ο James Spafford, διευθυντής κοινότητας της Double Fine πριν από την κυκλοφορία:

"Θα θέλαμε πολύ να προσθέσουμε περισσότερες γλώσσες στο Psychonauts 2, και κοιτάμε να δούμε αν αυτό θα μπορούσε να είναι δυνατό κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει ποτέ και προσθέτοντας ακόμη και μια επιπλέον γλώσσα θα χρειαστεί πολλή δουλειά και πολύ επιπλέον προϋπολογισμό που δεν έχουμε αυτή τη στιγμή. Η προσθήκη γλωσσών που χρησιμοποιούν εντελώς διαφορετικά αλφάβητα και έχουν άλλα ζητήματα είναι ακόμα μεγαλύτερη δουλειά.

Μπορεί να έχουμε αυτή την ευκαιρία, και πραγματικά ελπίζουμε ότι θα το κάνουμε, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα και επίσης δεν θα είμασταν σε θέση να το κάναμε εγκαίρως για να προλαβαίναμε την κυκλοφορία".

Αυτό το μήνυμα κοινοποιήθηκε στο επίσημο φόρουμ της Double Fine πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά μόλις άρχισε να τραβάει την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς φίλους να tagάρουν τον επικεφαλή του Xbox Phil Spencer και επικεφαλή των Xbox Game Studios Matt Booty στο Twitter σε μια προσπάθεια να προστεθούν πρόσθετες γλώσσες (και λίγος επιπλέον προϋπολογισμός) στο Psychonauts 2.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.