Οι δημιουργοί του Blasphemous επιβεβαίωσαν την συνέχεια του.

Published on 31 August 2021 at 12:07

Κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ετών, το indie πανόραμα στην ισπανική βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών έχει επαινεθεί παγκοσμίως χάρη σε τίτλους όπως το GRIS, Το Arise: A Simple Story ή το πιο γνωστό: Blasphemous. Το τελευταίο έχει καταφέρει να αποκομίσει μια αβυσσαλέα επιτυχία, για την οποία το στούντιο The Game Kitchen έχει ξεκινήσει ενημερώσεις και επεκτάσεις της ιστορίας εντελώς δωρεάν, προκειμένου να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του τίτλου. Αλλά πριν από λίγες ημέρες, εξέπληξε όλους με την είδηση ότι το Blasphemous 2 θα φτάσει το 2023.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Gamescom 2021.Το στούντιο αποφάσισε να επισημοποίηση την ανακοίνωση για την συνέχεια, ενώ τον Δεκέμβριο θα λάβουμε επέκταση για τον αρχικό τίτλο η οποία θα δώσει το κλείσιμο στην πλοκή της πρώτης δόσης.

Γνωρίζοντας την ύπαρξη μιας συνέχειας για το Blasphemous είναι εξαιρετικά νέα, καθώς είναι άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να δείξει όλο το ταλέντο που υπάρχει στην Ισπανία για την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιων. Ο τίτλος είναι διαθέσιμος για Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Switch και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.