Η CD Projekt RED προσέλαβε μια ομάδα δημιουργών mod για να εργαστούν στο Cyberpunk 2077.

Published on 1 September 2021 at 09:05

Η CD Projekt εξακολουθεί να εργάζεται για να διορθώσει το Cyberpunk 2077. Αν και το παιχνίδι είναι πολύ πιο σταθερό από την κυκλοφορία του και ένας μεγάλος αριθμός σφαλμάτων έχει διορθωθεί, εξακολουθεί να υπάρχει άφθονο περιθώριο βελτίωσης όσον αφορά τη σταθερότητα του τίτλου και το περιεχόμενό του.

Στον απόηχο του τελευταίου, πολλοί κατασκευαστές mod έχουν αφοσιωθεί στην προσπάθεια αποκατάστασης περιεχομένου που αφαιρείται από το παιχνίδι, όπως η ικανότητα να περπατάει σε τοίχους χρησιμοποιώντας mantis claws. Πιθανώς ως αποτέλεσμα αυτού η CD Projekt RED έχει προσλάβει μια ομάδα δημιουργών mod για να εργαστούν στο Cyberpunk 2077.

Συγκεκριμένα, η πολωνική εταιρεία προσέλαβε τον Hambalkó Bence και την ομάδα πίσω από το Wolvenkit, ένα ανεπίσημο εργαλείο που δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη mods τόσο για το Cyberpunk 2077 όσο και για το The Witcher 3. Ο στόχος είναι να είναι σε θέση να αυξήσει σημαντικά την υποστήριξη για mods του τίτλου, εκτός από τη βελτίωση του κώδικά του.

Τα νέα κοινοποιήθηκε μέσω του Discord με την ακόλουθη δήλωση:

"Hello everyone, we are very happy to announce that @Blumster, @Nightmarea, #rfuzzo and I joined CDPR under the company of @Nightmare and I (Yigsoft). We will work on several projects related to the Cyberpunk 2077 code and support for mods of the title. We are very excited and look forward to helping take Cyberpunk 2077 to the next level!"


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.