Η Electronic Arts θα μοιραστεί σήμερα νέα για το Dead Space Remake.

Published on 31 August 2021 at 16:11

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου EA Play Live, η Electronic Arts επιβεβαίωσε ένα από τα πιο αναμενόμενα έργα για τους φίλους του είδους τρόμου. Μιλάμε για το remake του Dead Space, για το οποίο είχε φημολογηθεί αρκετές φορές ότι η εταιρεία δούλευε, κάτι που κατέληξε να επιβεβαιωθεί και που βρίσκεται επί του παρόντος στα χέρια της EA Motive.

Η ανακοίνωση έγινε με ένα σύντομο teaser που δεν έδειξε μεγάλο μέρος του τίτλου, αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τις επόμενες ώρες. Όπως επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό twitter του franchise, σήμερα τα νέα για το Dead Space θα μοιραστούν σε ένα live που θα κάνει το στούντιο μέσω του Twitch of Motive Studio.

Επιπλέον, η εκπομπή θα περιλαμβάνει επίσης μερικούς ειδικούς καλεσμένους από την Dead Space Community μια ομάδα που αποτελείται από μερικούς από τους μεγαλύτερους οπαδούς του franchise που έχουν συμβουλευτεί για αυτό το έργο.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το παιχνίδι εξακολουθεί να φαίνεται να βρίσκεται σε αρκετά πρώιμη κατάσταση στην ανάπτυξή του, οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε να μοιραστούν μεγάλες λεπτομέρειες. Προς το παρόν, ο τίτλος δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε ότι θα φτάσει σύντομα σε Xbox Series X, PlayStation 5 και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.