Η Jill Valentine ίσως επιστρέψει με το Resident Evil 9.

Published on 31 August 2021 at 19:01

Σύμφωνα με νέες αναφορές, η Jill Valentine ίσως επιστρέψει με το Resident Evil 9. Φυσικά, προς το παρόν δεν είναι τίποτα περισσότερο από φήμες αλλά έχουν ενθουσιάσει έναν τομέα των οπαδών. Εάν είναι αλήθεια, θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο χαρακτήρας εμφανίζεται μετά το Resident Evil 5, χωρίς να υπολογίζονται μικρές εμφανίσεις σε διάφορα DLC ή την επανακυκλοφορία του 3. Με άλλα λόγια, αν είναι αλήθεια, θα ήταν ένα μεγάλο γεγονός. Και προς το παρόν, πρέπει να τονίσουμε ότι εξακολουθεί να είναι μια απλή εικασία και τίποτα περισσότερο.

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο leaker για το Resident Evil Dusk Golem είναι πιθανό η Jill Valentine να έχει εξέχοντα ρόλο στο Resident Evil 9. Αλλά ο ίδιος επισημαίνει ότι δεν είναι και εκατό τοις εκατό σίγουρος για αυτές τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος θα μπορούσε να είναι για το Resident Evil Outrage.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το Resident Evil 9, το οποίο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, θα ολοκληρώσει την τριλογία που ξεκίνησε από το Resident Evil 7 και συνέχισε με το Resident Evil Village. Αν συμβεί αυτό δεν είναι σαφές πώς ή γιατί η Jill θα επιστρέψει με το Resident Evil 9, πόσο μάλλον σε εξέχοντα ρόλο, αλλά είναι πιθανό. Υποθέτοντας ότι το Resident Evil 9 επικεντρώνεται γύρω από τα γεγονότα του Resident Evil Village, η Jill Valentine θα είναι στα 50 της.

Προς το παρόν πάρτε όλες αυτές τις πληροφορίες, και τις εικασίες που προκύπτουν από αυτές, με προσοχή. Αν και ο Dusk Golem έχει αποδειχθεί αξιόπιστος όταν πρόκειται για το Resident Evil.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.