Αποκαλύφθηκαν νέες λεπτομέρειες του Dead Space Remake.

Published on 31 August 2021 at 21:34

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα η EA Motive επρόκειτο να κάνει ένα live με πρωταγωνιστή το Dead Space για το οποίο επρόκειτο να μιλήσουν για το πώς προχωράει η ανάπτυξη του remake του franchise που δημιουργήθηκε από την Visceral Games και στο οποίο θα έδειχνε κάποια πτυχή του τίτλου στα αρχικά του στάδια.

Υπήρξαν στιγμές που ο ανώτερος παραγωγός Philippe Ducharme και ο δημιουργικός διευθυντής Roman Campos-Oriola μιλούσαν για τις λεπτομέρειες της ανάπτυξης του παιχνιδιού αλλά μπορέσαμε επίσης να δούμε μερικά πλάνα από το Dead Space Remake..

Εκτός από την κοινή χρήση ορισμένων artwork του τίτλου, καθώς και τη διαδικασία δημιουργίας ορισμένων σεναρίων, οι άνθρωποι της EA Motive έχουν μοιραστεί αυτές τις πρώτες εικόνες του Dead Space, όπου μπορούμε να δούμε πώς μοιάζει το παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα στάδια ανάπτυξης.

Αν και βρίσκεται σε αρχική κατάσταση, το έργο που έχει δείξει η EA Motive φαίνεται αρκετά καλό, όπως μπορούμε να δούμε στη σύγκριση που έκαναν οι ίδιοι οι άνθρωποι του στούντιο με το αρχικό τίτλο. Επιπλέον είδαμε και άλλες λεπτομέρειες του τίτλου, όπως η συμπεριφορά στο διαμελισμό των εχθρών.

Τέλος, ήταν επίσης δυνατό να δούμε εικόνες του Dead Space σε κίνηση, ειδικά στο δωμάτιο χωρίς βαρύτητα. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρώτη ματιά του τίτλου είναι ενθαρρυντική.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.