Ο Avellone αμφισβητεί την ανάπτυξη του Avowed.

Published on 1 September 2021 at 22:41

Το Avowed είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια από τα Xbox Game Studios. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο νέος RPG τίτλος της Obsidian  ήταν ένας από τους πρώτους που έδειξε τι μας περιμένει στο Xbox Series X|S και γνωρίζοντας την ιστορία της εταιρείας, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Αν και υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να το δουν να αποτυγχάνει πριν καν μπορέσουν να απολαύσουν το gameplay του.

Παρά το γεγονός ότι ο Josh Sawyer, Διευθυντής Σχεδιασμού της Obsidian, επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι είναι ήδη playable, ο Avellone, γνωστός για την κριτική που κάνει για το  στούντιο μετά από την αποχώρησή του, έχει επιστρέψει για να σπείρει αμφιβολίες και αβεβαιότητες γύρω από το έργο.

Συγκεκριμένα, ο Avellone μίλησε για την ανάπτυξη του Avowed, ενός παιχνιδιού που θεωρεί ότι έχει υποστεί μια βασανισμένη εξέλιξη, όπου "χάνει την ηγεσία του". Επιπλέον, επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος ο Sawyer παραιτήθηκε από τη συμμετοχή του στο έργο και ότι η ομάδα χάνει σταδιακά τον επικεφαλής της ιστορίας, των επίπεδων, τον διευθυντή του έργου ... Μια καταστροφική εξέλιξη, σύμφωνα με τον ίδιο, και αυτό δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να αξιοποιηθεί από τους haters για να πει ότι το παιχνίδι θα ακυρωθεί.

Η πραγματικότητα, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, είναι ότι δεν υπάρχουν νέα ή καταγραφή αυτών των γεγονότων. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε πριν από ένα χρόνο ως αποκλειστικό για xbox Series X|S, με ένα πρώτο τρέιλερ που έδειξε τι μας περιμένει στο Awoved. Πέρα από αυτό, δεν είχαμε καμία πρόοδο ή ενημέρωση αλλά έχουμε επιβεβαίωση, όπως γράψαμε μερικές γραμμές παραπάνω, ότι το παιχνίδι είναι, σήμερα, playable στα γραφεία του Obsidian.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.