Το next gen patch για το Cyberpunk 2077 ενδέχεται να μην φτάσει το 2021

Published on 2 September 2021 at 12:38

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα από τα πιο παιχνίδια που μας απασχόλησε το τελευταίο χρόνο. Παρά την εύρεση ενός φανταστικού παιχνιδιού, ο τίτλος που αναπτύχθηκε από τους ανθρώπους της CD Projekt RED ήρθε στην αγορά σε μια κατάσταση που σπάνια είχαμε δει πριν θυμίζοντας το Assassin's Creed Unity.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες θεωρούσαν δεδομένο ότι ο τίτλος θα βελτιωνόταν με την κυκλοφορία των patches κάτι που έχει συμβεί κατά διαστήματα αλλά ειδικά αναμένουμε την άφιξη του επόμενου gen patch του Cyberpunk 2077.

Παρόλο που το patch της επόμενης γενιάς του Cyberpunk 2077 είχε προγραμματιστεί να φτάσει το 2021, το πολωνικό στούντιο δήλωσε στο financial data meeting αυτή την εβδομάδα ότι το πολυαναμενόμενο patch μπορεί να μην φτάσει τη στιγμή που είχαν προγραμματίσει.

Ο στόχος είναι να κυκλοφορήσει η επόμενη έκδοση του Cyberpunk 2077 αργότερα αυτό το έτος. Ταυτόχρονα, λαμβάνοντας υπόψη τα διδάγματα που πήραμε τον περασμένο χρόνο και λαμβάνοντας υπόψη ότι το έργο αυτό βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, δεν μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι το χρονοδιάγραμμα παραγωγής δεν θα αλλάξει.

Τώρα μένει μόνο να ελπίζουμε ότι η CD Projekt RED θα είναι σε θέση να δουλέψει αρκετά γρήγορα έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν το patch της επόμενης γενιάς για το Cyberpunk 2077 φέτος αν και όπως έχουν διαβεβαιώσει, είναι πιθανό ότι θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο για να απολαύσουμε τον τίτλο στο έπακρο στο Xbox Series X|S και το PlayStation 5.


«   »

Add comment

Comments

ThanosAthaYT
5 months ago

Τα ιπτάμενα αμάξια πάντως είναι τέλεια!!! nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/780