Το "eFootball 2022" της Konami έρχεται δωρεάν στο Xbox αυτό το μήνα.

Published on 2 September 2021 at 16:02

 Τον Ιούλιο ανακοινώθηκε ότι η Konami ολοκληρώνει την πορεία της μακροχρόνιας σειράς Pro Evolution Soccer για χάρη μιας ολοκαίνουργιας εμπειρίας δωρεάν παιχνιδιού που ονομάζεται "eFootball", και τώρα γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει στο Xbox στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το eFootball θα χρησιμοποιήσει μία νέα μηχανή γραφικών σε σύγκριση με το PES (Unreal Engine αντί για το FOX Engine) και η αρχική κυκλοφορία του θα έρθει με εννέα αδειοδοτημένες ομάδες και έξι στάδια για παιχνίδι εκτός σύνδεσης, μαζί με λειτουργία cross-generation  (Xbox Series X|S vs. Xbox One) με εβδομαδιαίες διαδικτυακές εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας προκαθορισμένες ομάδες, παρέχοντας ανταμοιβές όπως το GP.

Στη συνέχεια, αργότερα αυτό το φθινόπωρο, θα προστεθούν "διάφορα βασικά χαρακτηριστικά" στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των "Δημιουργικών Ομάδων" (φαινομενικά αντικατάσταση της λειτουργίας "myClub" του PES) και του νέου μοντέλου δημιουργίας εσόδων της πλατφόρμας. "ισορροπημένο για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να επιτύχουν τις ίδιες δυνατότητες, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο αποκτούν αντικείμενα στο παιχνίδι."

Δείτε τι είχε να πει ο Seitaro Kimura, παραγωγός της σειράς eFootball™ για την κυκλοφορία:

"Με το 'eFootball' να είναι το όνομα της συνολικής πλατφόρμας μας, το 'eFootball 2022' είναι ο επίσημος τίτλος για την πρώτη μας σεζόν. Οι ενημερώσεις πλατφόρμας που φέρνουν νέες λειτουργίες, όπως ross-platform matchmaking και η υποστήριξη φορητών controller, θα πραγματοποιούνται συχνά τους επόμενους μήνες και θα είναι πάντα δωρεάν.

Μελλοντικές ενημερώσεις περιεχομένου και λειτουργίες παιχνιδιού θα προσφέρονται στους παίκτες είτε ως δωρεάν είτε ως premium επιλογές. Ανυπομονούμε να φέρουμε τους παίκτες στο γήπεδο και να λάβουμε τα σχόλιά τους".

Η Konami σχεδιάζει επίσης να "ενοποιήσει την εμπειρία σε όλες τις κονσόλες, τον υπολογιστή και το κινητό", επιτρέποντας την εύρεση συμπαικτών μεταξύ όλων των παικτών που βασίζονται σε χειριστήρια. Περισσότερες δυνατότητες, όπως η 'Edit Mode' θα προστεθούν επίσης στο μέλλον

Μας κίνησε την περιέργεια να δούμε πώς θα είναι το παιχνίδι κατά την κυκλοφορία του καθώς τα αρχικά τρέιλερ για το eFootball 2022 (και η πρόσφατη δοκιμή παιχνιδιού στο Xbox) άφησαν πολλά επιθυμητά. Ας ελπίσουμε ότι οι κακές πρώτες εντυπώσεις δεν είναι αντιπροσωπευτικές του τελικού προϊόντος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.