Ο Director του God of War ειναι ενθουσιασμένος για το Halo Infinite.

Published on 2 September 2021 at 19:37

Ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών απολαμβάνει περισσότερο όταν δεν υπάρχουν αντιπαλότητες μεταξύ κονσολών, όταν δεν είμαστε αντίθετοι με την ιδέα ότι κάποιος παίζει σε διαφορετική πλατφόρμα, είμαστε όλοι ελεύθεροι να παίζουμε όπου θέλουμε και αυτό που θέλουμε. Κατά καιρούς, είναι ωραίο να βλέπεις τις εταιρείες να ενώνονται, και αυτό συμβαίνει μαζί με τον director του god of War  ο οποίος δημοσιεύσε ότι είναι ενθουσιασμένος που περιμένει το Halo Infinite.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, ο άνθρωπος πίσω από τον επερχόμενο τίτλο του PlayStation god of War Ragnarok, Cory Barlog, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου μπορείτε να δείτε ότι έχει αγοράσει ένα Xbox Series X για να παίξει το Halo Infinite. Στην ανάρτηση, μπορείτε να δείτε ότι έχει γράψει με ένα emoji καρδιάς ότι "περιμένει" τον επόμενο τίτλο από την 343 Industries.

Όπως μπορούμε να δούμε, χωρίς κανένα φόβο, ο Cory Barlog δημοσίευσε μια φωτογραφία περιμένοντας ένα παιχνίδι του ανταγωνιστή Αυτή η είδηση έχει μεγάλη αξία καθώς μας παρέχει τι πρέπει πραγματικά να σημαίνουν τα βιντεοπαιχνίδια. Ο επίσημος λογαριασμός Xbox απάντησε στον Barlog, γράφοντας ότι (μεταφρασμένο): "Δεν είμαστε όλοι;" Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες διασταυρώνονται, καθώς ο Phil Spence προηγουμένως συνεχάρη τον God of War για την απόφαση να καθυστερήσει τον Θεό του Πολέμου.

Αναμφίβολα, ο ενθουσιασμός αυξάνεται καθημερινά περισσότερο για τον επόμενο μεγάλο τίτλο του εμβληματικού έπους του Xbox, Halo Infinite, το οποίο ήδη προετοιμάζει τα πάντα και τους πάντες για την επίσημη άφιξή του, όπως η δυνατότητα προεγκατάστασης που αναφέραμε προηγουμένως.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.