Διέρρευσαν 2 νέες εικόνες από το Starfield.

Published on 2 September 2021 at 21:42

Ο νέος τίτλος διαστημικής περιπέτειας που αναπτύσσετε από την Bethesda ήταν ένα μυστήριο, αλλά μετά το τρέιλερ στο κοινο event Xbox και Bethesda στην E3 2021, εκτός από τη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, η οποία έχει προγραμματιστεί να φτάσει αποκλειστικά στο Xbox και τον υπολογιστή στις 11 Νοεμβρίου 2022, έχουμε επίσης γνωρίσει και άλλους τύπους λεπτομερειών χάρη στις διαρροές.

Το Starfield θα λάβει χώρα στο μέλλον και πιο συγκεκριμένα περίπου 300 χρόνια αργότερα. Θα υπάρξουν πολλές φατρίες, η κύρια είναι ο Constellation. Αν και αυτές οι λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν από τον Todd Howard, καθώς το τρέιλερ μας άφησε πολλές αμφιβολίες για την ιστορία του παιχνιδιού. Αλλά τώρα, , 2 νέες εικόνες starfield μιας έκδοσης του 2018 έχουν διαρρεύσει μέσω του Reddit. 

Πιθανότατα θα περάσουν μερικοί μήνες μέχρι η Bethesda να μας αποκαλύψει νέες πληροφορίες, καθώς το Starfield είναι ακόμα αρκετά μακριά. Ωστόσο, πρόσφατα λάβαμε τρία βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς διάφορες τοποθεσίες του Starfield. .

Το Starfield είναι το πρώτο νέο σύμπαν εδώ και 25 χρόνια που δημιουργήθηκε από την Bethesda Game Studios, τους βραβευμένους δημιουργούς των The Elder Scrolls V: Skyrim και Fallout 4. Σε αυτό το παιχνίδι ρόλων επόμενης γενιάς ανάμεσα στα αστέρια, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα που θέλετε και να εξερευνήσετε με πρωτοφανή ελευθερία καθώς ξεκινάτε ένα επικό ταξίδι για να ξετυλίξετε το μεγαλύτερο μυστήριο της ανθρωπότητας.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.