Οι φίλοι του Xbox μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Psychonauts 2.

Published on 3 September 2021 at 18:35

Το Psychonauts 2 ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και σίγουρα έκανε εντύπωση. Πολλά site βαθμολογησανε το παιχνίδι με μεγάλο σκορ για την τέλεια ισορροπία του παιχνιδιού και την προσέγγιση στην ψυχική υγεία. Φαίνεται ότι οι οπαδοί του Xbox από όλο τον κόσμο έχουν επίσης πραγματικά απήχηση στο παιχνίδι, τουλάχιστον κρίνοντας από την αντίδραση στο διαδίκτυο.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα τεράστιο νήμα στο Xbox Reddit αφιερωμένο στους οπαδούς που επαινούν το παιχνίδι, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και το συνιστούν σε άλλους παίκτες. Το νήμα, από τον χρήστη του Reddit solictied_nuke, κάνει τον τολμηρό ισχυρισμό ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουν παίξει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Αλλος ένας έσπευσε να το αποκαλέσει "απόλυτο αριστούργημα καρδιάς, δημιουργικότητας και χιούμορ", ενώ ένας άλλος είπε, "είναι το καλύτερο παιχνίδι τύπου Nintendo από μια άλλη εταιρεία που δεν έχει σχέση με τη Nintendo που έχω παίξει εδώ και 15 χρόνια".

Ο επίσημος λογαριασμός Xbox σχολίασε για να αντιδράσει στα ευχάριστα νέα, "με χαρά που βλέπω πολλούς νέους παίκτες να ανακαλύπτουν το Psychonauts 2 μέσω του Xbox Game Pass".


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.