Το πρώτο full gameplay του Fifa 22 είναι εδώ.

Published on 3 September 2021 at 20:19

Το FIFA 22 δείχνει το πρώτο του gameplay με έναν αγώνα μεταξύ επαγγελματιών παικτών που μας επιτρέπει να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην εμφάνιση του τίτλου ποδοσφαίρου σε κίνηση, που επίσης πλαισιώνεται στη δημοφιλή τελική λειτουργία παιχνιδιού ομάδας. Ο αγώνας είναι μεταξύ του Tekkz και HashtagTom. Οι δύο Βρετανοί θεωρούνται δύο από τους καλύτερους παίκτες της FIFA στον κόσμο.

Το βίντεο είναι σχεδόν είκοσι λεπτά παιχνιδιού στο οποίο μπορούμε να δούμε ένα πλήρες παιχνίδι ταυτόχρονα που δύο ειδικοί στον τομέα καθώς αυτοί οι επαγγελματίες παίκτες σχολιάζουν τη γνώμη τους για τις τροποποιήσεις που εισήγαγε η EA Sports στο FIFA 22. Μετά από λίγα λεπτά δοκιμής ορισμένων νέων κινήσεων και οι δύο τίθενται σε κατάσταση ανταγωνισμού για να προσπαθήσουν να κερδίσουν τον αγώνα δείχνοντας τι νέα πράγματα μπορούμε να κάνουμε στην ετήσια παράδοση του προσομοιωτή ποδοσφαίρου Electronic Arts.

Θυμηθείτε ότι το FIFA 22 έρχεται στο Xbox Series X|S, xbox One και σε άλλες πλατφόρμες την 1η Οκτωβρίου και ότι το κάνει με την κύρια playable καινοτομία της HyperMotiontechnology, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο στην  next-gen έκδοση του παιχνιδιού. Η EA Sports υπενθυμίζει ότι αυτό το gameplay τρέχει σε μια φάση beta και ότι ο τίτλος θα έχει αλλαγές πριν από την κυκλοφορία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.