Η έλλειψη αποθεμάτων για το Xbox Series X μπορεί να διαρκέσει μέχρι το 2023.

Published on 5 September 2021 at 21:24

Δεδομένου ότι η Microsoft έθεσε τις κονσόλες επόμενης γενιάς προς πώληση, η απόκτηση της πιο ισχυρής κονσόλας στην αγορά δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Με τις προπαραγγελίες να έχουν εξαντληθεί σε δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο, η επιτυχία του Xbox Series X και του Xbox Series S ήταν απίστευτη. Οι μεγάλοι αριθμοί πωλήσεών του και όλοι οι νέοι χρήστες που έφτασαν φέτος στην οικογένεια του  Xbox ήταν αναμενόμενοι. Στην περίπτωση του Series S, που είναι μια κονσόλα με χαρακτηριστικά πολύ παρόμοια με αυτά του Xbox Series X και με οικονομικά προσιτό κόστος για όσους επιθυμούν να κάνουν το άλμα στην επόμενη γενιά. Διαφορετικά, αν θέλετε να περάσετε ολοκληρωτικά στην επόμενη γενιά, το Xbox Series X είναι η κονσόλα σας.

Αλλά δυστυχώς, και όπως υποδείξαμε στην αρχή της ανάρτησης, η αγορά ενός Xbox Series X είναι μια οδύσσεια. Πριν από λίγους μήνες, η Microsoft επιβεβαίωσε την έλλειψη αποθεμάτων του Xbox Series X κατά τη διάρκεια αυτών των καλοκαιρινών μηνών. Αλλά τώρα, μέσω του Bloomberg, ο Takeshi Kamebuchi, διευθυντής της Toshiba, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον τομέα, αποκάλυψε ότι οι ελλείψεις εξαρτημάτων θα συνεχιστούν μέχρι σχεδόν τα μέσα του 2023.

Η προμήθεια τσιπ θα παραμείνει πολύ σφιχτή μέχρι τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να μην λάβουν πλήρεις υπηρεσίες μέχρι το 2023. Οι κατασκευαστές κονσολών είναι μεταξύ των πελατών που παρουσιάζουν τις ισχυρότερες απαιτήσεις και ειλικρινά λυπάμαι για την απογοήτευσή τους, καθώς κανένας από αυτούς δεν έχει 100% ικανοποίηση.

Η Toshiba σχεδιάζει να επενδύσει 60 δισεκατομμύρια γιεν (545 εκατομμύρια δολάρια) έως τον Μάρτιο του 2024. Αλλά μέχρι όλα να επιστρέψουν στην πορεία τους, φαίνεται ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να βλέπουμε πόσο πολύ δύσκολα θα υπάρχει απόθεμα καρτών γραφικών ,Xbox Series X, PS5 ή άλλων εξαρτημάτων.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.