Το 'Alan Wake Remaster' διέρρευσε ότι κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου 2021 για Xbox,Xbox One, PS4 και PS5

Published on 4 September 2021 at 23:16

Το Alan Wake ήταν ένα αποκλειστικό Xbox 360 που επανήλθε στον δημιουργό του παιχνιδιού, Remedy Entertainment, αφού η Microsoft αποφάσισε να μην χρηματοδοτήσει μια συνέχεια. Από τότε υπήρχαν υπαινιγμοί από την Remedy ότι το franchise θα επέστρεφε σε κάποια μορφή, τροφοδοτώντας φήμες για μια συνέχεια. Τώρα έχουμε μια ματιά στο πρώτο Alan Wake στη μετά-Microsoft εποχή για το franchise και το παιχνίδι κατευθύνεται στο PlayStation για πρώτη φορά.

Όπως εντοπίστηκε από wario64 στο Twitter το Alan Wake Remastered εντοπίστηκε στη σελιδα Rakuten Taiwan με μια ημερομηνία κυκλοφορίας την 5 Οκτωβρίου. Ο Wario64 ανακάλυψε καταχωρήσεις για xbox, PlayStation 4 και PlayStation 5. Είναι φυσικό να υποθέσουμε ότι αυτό θα έρθει και στον υπολογιστή.
Το αρχικό παιχνίδι είχε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εφέ φωτισμού για την εποχή του ως αποτέλεσμα, με το υπέροχο  gunplay της Remedy. Με το Alan Wake Remastered να χτυπάει καταστήματα, ελπίζουμε ότι θα δούμε μια αναβίωση του ενδιαφέροντος για το franchise, οδηγώντας τελικά σε αυτή την πολυπόθητη συνέχεια. Υπάρχουν πράγματι φήμες ότι η Remedy εργάζεται με την Epic Games θα μπορούσε πράγματι να είναι Alan Wake 2.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.