Οταν το Duke Nukem συναντάει το Quake στον κόσμο του Blade Runner.

Published on 5 September 2021 at 12:45

Ο προγραμματιστής Trigger Happy Interactive ανακοίνωσε το Turbo Overkill, έναν άγριο Fps που θα έρθει στο Xbox One, το Xbox Series X και το Xbox Series S το 2022.

Περιγράφεται σαν το Blade Runner να συναντά DOOM , όπου παίζετε ως Johnny Turbo, ένας "μισός-μέταλλο, μισός άνθρωπος και μισός τρελός" ήρωας, ο οποίος έχει "κρυμμένες ρουκέτες στο χέρι του και αλυσοπρίονο που εκτείνεται από το κάτω πόδι ". 

Στοχεύει σε ένα over-the-top στυλ, γεμάτο με άγρια δράση FPS. Θα είστε σε θέση να τρέξετε στον τοίχο, να τρέξετε και ακόμη και να επιβραδύνετε το χρόνο για να εξολοθρεύσεις τους εχθρούς σου. Αν θέλετε πραγματικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλυσοπρίονο στο πόδι σας για να προκαλέσετε κάποια ζημιά. Υπάρχει ακόμα και ένα όπλο ελεύθερου σκοπευτή γνωστό ως Telefragger, το οποίο επιτρέπει στον Johnny να τηλεμεταφερθεί μέσα στους εχθρούς του και να τους κόψει από μέσα.

"Εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από μερικούς από τους μεγαλύτερους τίτλους όλων των εποχών όπως  Doom, Duke Nukem και Quake, με εκπληκτικά γραφικά cyberpunk, το Turbo Overkill είναι το πιο άγριο FPS που θα κυκλοφορήσει ποτέ από την Apogee."

"Αγώνας μέσα σε 24 πίστες γεμάτες μυστικά και παζλ μάχης. Βρείτε συλλεκτικά αντικείμενα που αλλάζουν το παιχνίδι για να ξεκλειδώσετε διάφορες αναβαθμίσεις όπως τριπλή ταχύτητα τεράτων και insta-kill. Συνδυάστε όλα τα όπλα και τις δυνάμεις του Johnny για να αντιμετωπίσουν τις διεφθαρμένες λεγεώνες."

Το Turbo Overkill δεν είναι το μόνο επερχόμενο παιχνίδι που αγγίζει λίγο από την μαγεία DOOM στο περιεχόμενο του. Το Roboquest είναι ένας άλλος τίτλος - που έρχεται στο Xbox Game Pass - που φαίνεται να αναμιγνύει αυτή τη φόρμουλα με την αισθητική του Borderlands.

Αν και αυτό δεν ήταν αρκετό, έχουμε επίσης το Shadow Warrior 3 να έρχεται σε κονσόλες αργότερα φέτος, δείχνοντας όσο βάναυσο όσο ποτέ στις πρόσφατες εμφανίσεις του. Οι οπαδοί του DOOM παίρνουν μια απόλαυση φέτος με μερικά ποιοτικά εμπνευσμένα παιχνίδια. Ας ελπίσουμε ότι το Turbo Overkill μπορεί να δικαιολογήσει αυτή τη σύγκριση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.