Η Focus Home Interactive αλλάζει σε Focus Entertainment.

Published on 7 September 2021 at 23:19

Η Focus Home Interactive έχει γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς και σημαντικούς διανομείς στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η γαλλική εταιρεία έχει κυκλοφορήσει μερικά από τα πιο εξαιρετικά παιχνίδια AA στον κλάδο, όπως το A Plage Tale ( του οποίου η συνέχεια θα φτάσει το επόμενο έτος), GreedFall ή The Surge. Τώρα, και δεδομένης της νέας προοπτικής της, η εταιρεία αποφάσισε να μετονομαστεί σε Focus Entertainment.

Πρόκειται για μία κίνηση που, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι, πραγματοποιείται για να εκπροσωπήσει καλύτερα την πραγματικότητά τους ως εταιρεία.

Με αυτή την έννοια, επιβεβαίωσαν ότι αυτό το νέο όνομα είναι "αντιπροσωπευτικό της επιθυμίας διαφοροποίησης των παιχνιδιών, των προϊόντων, των υπηρεσιών και των ροών εσόδων τους". Επιπλέον, δηλώνουν ότι "τονίζει τη φιλοδοξία να προσφέρουμε στους παίκτες σε όλο τον κόσμο μοναδικές εμπειρίες, υποστηριζόμενες από μια συντακτική πολιτική που ξεχωρίζει χάρη σε καινοτόμες έννοιες, εφευρετικό gameplay και πρωτότυπους κόσμους που ξεπερνούν τα όρια των βιντεοπαιχνιδιών".


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.