Η THQ Nordic μοιράζεται μια κλεφτή ματιά στο Expansion του Kingdoms of Amalur.

Published on 7 September 2021 at 15:57

Το Kingdoms of Amalur ένα κλασικό RPG από την εποχή του Xbox 360, έλαβε ένα remaster για το Xbox One πέρυσι με την υπόσχεση ενός νέου DLC. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, η THQ Nordic έσπασε τη σιωπή για το αναμενόμενο DLC, παρέχοντας μια πρώτη ματιά μαζί με επιβεβαίωση ότι η ανάπτυξη του ολοκληρώνετε απο την παραγωγή.

Το DLC, γνωστό ως Fatesworn, θα είναι διαθέσιμο ξεχωριστά ή ως μέρος της έκδοσης fatesworn του παιχνιδιού. Η ομάδα μοιράστηκε μια εικόνα του Dlc μαζί με νέες λεπτομέρειες για την ιστορία.

Μια περιοχή γνωστή ως The Gale Crossing έχει παρουσιαστεί η οποία περιγράφεται ως "ένας κρίσιμος κόμβος για τους ταξιδιώτες". 
Η THQ Nordic φαίνεται να έχει έναν πολυάσχολο μήνα μπροστά της με τον εκδότη να φιλοξενεί τη δική του παρουσίαση στις 17 Σεπτεμβρίου. Έξι νέα παιχνίδια επιβεβαιώνονται ότι θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της παράστασης, καθώς η εταιρεία γιορτάζει την 15η επέτειό τηςς.

Φαίνεται ότι εδώ θα είναι πιθανότατα όπου θα ακούσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Kingdom's of Amalur: Re-Reckoning - Fatesworn's.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.