Πολύ σύντομα η Microsoft ίσως κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση .

Published on 8 September 2021 at 12:36

Ένας insider που συνήθως δίνει εμπιστευτικές πληροφορίες έχει πει ότι το Xbox θα κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση πολύ σύντομα. Υπάρχουν φήμες για μια πιθανή συμφωνία με το Take Two, φαίνεται να είναι τουλάχιστον πιθανό. Ο Colteastwood, ο υπεύθυνος αυτής της σύντομης ανακοίνωσης, έγραψε στο Twitter: "Το Xbox έχει σιωπήσει, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει". Αν το πιστέψουμε, σίγουρα φαίνεται ότι το Xbox θα κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση πολύ σύντομα.

Ενώ μπορεί να πιστεύουμε ότι το Xbox θα κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση πολύ σύντομα, ίσως δεν θα ήταν πολύ λογικό να σκεφτούμε ότι η αγορά κάποιου στούντιο θα ανακοινωθεί. Όπως έχουν τα πράγματα για το Xbox, οι ανακοινώσεις παιχνιδιών, κάποια μελλοντικά παιχνίδια  και το συνεχές περιεχόμενο που έρχεται στο Xbox Game Pass είναι τουλάχιστον υγιή, αν όχι ειδικής μνείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πιθανότατα μια συμφωνία για μια εξαγορά να ανακοινωθεί.

Εδώ είναι που η πιθανή συμφωνία μεταξύ της Take Two και Xbox μπαίνει στο παιχνίδι. Εάν αποδειχθεί ότι είναι αλήθεια και ότι το Xbox θα κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση πολύ σύντομα αυτό θα ήταν για την πιθανή άφιξη των παιχνιδιών της Take Two, τα οποία θα περιλαμβάνουν και τους τίτλους της  Rockstar στο Xbox Game Pass. Αυτή θα ήταν μια πολύ ισχυρή κίνηση για να κλείσει η χρονιά. Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν επιβεβαιώνεται, ούτε είναι επίσημο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι τελικά θα συμβεί.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.