Τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί πιο ρεαλιστικά πρόσωπα για τους Dark Souls χαρακτήρες

Published on 9 September 2021 at 13:10

Το Dark Souls είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αντίστοιχης γενιάς του. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι διαθέτει καλλιτεχνικό σχεδιασμό τεράστιας ποιότητας, είναι αναμφισβήτητο ότι τα πρόσωπα των χαρακτήρων που βρίσκουμε σε όλο το παιχνίδι μπορεί να είναι, τουλάχιστον, παράξενα. Από ένα πλαστικό δέρμα, μέσα από μη ρεαλιστικές αναλογίες και παράξενα άδεια μάτια, υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που οδηγούν σε αυτό το μη ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Πιθανώς εξαιτίας αυτού είναι ένας μεγάλος τίτλος για τις ειδήσεις που σας φέρνουμε σήμερα, σύμφωνα με την οποία, μια τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί πιο ρεαλιστικά πρόσωπα για τους χαρακτήρες του Dark Souls.

Το πείραμα πραγματοποιήθηκε από το κανάλι  illusory wall, το οποίο είχε προτείνει να δοκιμάσει τα όρια αυτής της τεχνητή νοημοσύνης μέσω του τίτλου της From Software. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά καλά, ειδικά σε χαρακτήρες όπως η Gwynevere, όπου η τεχνητή νοημοσύνη του έχει προσφέρει ένα πολύ πιο ρεαλιστικό πρόσωπο, ενώ σέβεται σε μεγάλο βαθμό τα αρχικά χαρακτηριστικά του προσώπου του χαρακτήρα.
Ένα πραγματικά εκπληκτικό πείραμα, το οποίο δείχνει πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να καταλήξει να είναι το μέλλον της ανάπτυξης των βιντεοπαιχνιδιών. Εάν ενδιαφέρεστε για το Dark Souls και τους τίτλους της From Software, σας υπενθυμίζουμε ότι η κυκλοφορία του Elden Ring, είναι προ των πυλών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.