Η FromSoftware μοιράζεται νέες λεπτομέρειες του Elden Ring σχετικά με τα skills, το PvP και πολλά άλλα.

Published on 9 September 2021 at 21:45

Η FromSoftware συνεχίζει σε τακτική βάση να μοιράζεται λεπτομέρειες για το Elden Ring μετά την αποκάλυψη του  παιχνιδιού και της ημερομηνίας κυκλοφορίας του στο τελευταίο Summer Game Fest. Το φιλόδοξο έργο με επικεφαλής τον Hidetaka Miyazaki και τον μυθιστοριογράφος George R. R. Martin θα φτάσει τόσο στο Xbox One όσο και στο Xbox Series X|S ( απολαμβάνοντας τη λειτουργία Smart Deliery στις νέες κονσόλες της Microsoft) καθώς και σε PC, PlayStation 4 και PS5, στις 21 Ιανουαρίου 2022.

Τώρα, ενώ ελπίζουμε να δούμε ένα νέο gameplay σύντομα, η  σελίδα Everyeye ήταν σε θέση να πάρουν συνέντευξη από τον Yasuhiro Kitao, ο άνθρωπος πίσω από τις δημόσιες σχέσεις της From Software. Έχει μοιραστεί νέες λεπτομέρειες του Elden Ring σχετικά με τις ικανότητες του χαρακτήρα μας, το σύστημα που μοιάζει με dark souls, τη μαγεία και πολλά άλλα.
Το Elden Ring θα έχει ένα σύστημα των ψυχών με όνομα ρούνοι, το οποίο επιτυγχάνεται νικώντας τους εχθρούς και κλασικά θα τα χάνουμε αν μας σκοτώσουν.  Ο ίδιος ο Yasuhiro Kitao σχολιάζει επίσης ότι η μαγεία του χαρακτήρα μας θα είναι παρόμοια με αυτή άλλων παιχνιδιών της εταιρείας, καθώς και μια άλλη σειρά χαρακτηριστικών.

Όσον αφορά τις δεξιότητες του χαρακτήρα μας, δεν θα έχουν πλέον τους ίδιους μηχανικούς με το Sekiro, αλλά αυτοί θα αντικατασταθούν από projects and / ή recipes στις οποίες θα επενδύσουμε πόρους, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία. Αλλά αυτό δεν τελειώνει εδώ καθώς έδωσε επίσης νέες λεπτομέρειες γύρω από τη δυσκολία, καθώς αποκάλυψε έναν από τους νέους μηχανισμούς του παιχνιδιού, ο οποίος θα μας επιτρέπει να κοιμησούμε τους εχθρούς. Τέλος, ο Kitao μίλησε για το PvP και το multiplayer του Elden Ring, το οποίο θα είναι πολύ παρόμοιο με το έπος souls, με ένα σύστημα κωδικών πρόσβασης κτλπ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.