Ανακοινώθηκε το KOTOR remake και είναι timed exclusive για Ps5.

Published on 10 September 2021 at 18:09

Για αρκετούς μήνες, οι φήμες για μια πιθανή ανακοίνωση του KOTOR Remake είχαν γεμίσει αρκετά από τα φόρουμ και τα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου, υπονοώντας ότι η επιστροφή του κλασικού τίτλου που αναπτύχθηκε από τη BioWare θα ήταν θέμα χρόνου να φτάσει στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Χθες, κατά τη διάρκεια του playstation showcase το KOTOR Remake ανακοινώθηκε επίσημα. Όπως επεσήμαναν αρκετές φήμες, το παιχνίδι θα αναπτυχθεί από το στούντιο Aspyr Media, το οποίο προηγουμένως εργάστηκε στην πρώτη δόση του franchise για να το φέρει στον υπολογιστή.
Εκείνη τη στιγμή ανακοινώθηκε φάνηκε ο τίτλος ότι επρόκειτο να είναι αποκλειστικός στο PlayStation 5, δεδομένου ότι το λογότυπο της Sony εμφανίστηκε δίπλα στις ομάδες ανάπτυξης αλλά έχει επιβεβαιωθεί μέσω του blog της ιαπωνικής εταιρείας , όπως και μια δημοσίευση από τους developers ότι θα είναι launch exclusive στη νέα κονσόλα  που σημαίνει ότι θα έρθει αργότερα στο Xbox Series X.Οτι αφορά την πλατφόρμα του Pc θα έρθει παράλληλα με την κυκλοφορία της έκδοσης του PS5.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του KOTOR Remake, καθώς ούτε στο τρέιλερ που μοιράστηκε η Sony ούτε στην ανάρτηση που έγινε στο blog της έχει γίνει λόγος για οποιοδήποτε πιθανό παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.