Ανακαλύψτε την ιστορία του Deathloop μέσα από αυτό το νέο βίντεο

Published on 11 September 2021 at 22:12


Η Bethesda Softworks και η ταλαντούχα ομάδα Arkane Lyon κυκλοφόρησαν ένα νέο τρέιλερ για το Deathloop. Μπορούμε να βρούμε εκεί την ιστορία που ωθεί τους πρωταγωνιστές μας να δράσουν με αυτόν τον τρόπο. Ως υπενθύμιση, ο τίτλος θα φτάσει το επόμενο έτος στο Xbox (playstation timed exclusive).
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο λίγων λεπτών, το Blackreef είναι ένα πραγματικό μυστήριο. Πράγματι, είστε κλειδωμένοι σε μια μέρα που επαναλαμβάνεται συνεχώς. Ωστόσο, ο ήρωάς μας σύντομα συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Colt ψάχνει για απαντήσεις.

Who are the Visionaries? What is Blackreef? How does the time loop work? Why does everyone on the island suffer from amnesia? Why is Julianna always in ambush everywhere Colt goes? And above all, Colt wonders: "Who am I?".

Καθώς ο Colt κατεβαίνει αργά προς τα κάνει όλο και περισσότερες ερωτήσεις στον εαυτό του. Θέλει να κάνει ό,τι μπορεί για να σπάσει αυτόν τον καταραμένο βρόχο(loop) και να λύσει το μυστήριο γύρω του. Το Deathloop θα φτάσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 στο Xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.