Η Compulsion Games μεγαλώνει και μετακομίζει σε νέο γραφείο.

Published on 12 September 2021 at 14:37

Το Καναδικό στούντιο ανάπτυξης Compulsion Games, το οποίο εξαγοράστηκε από τη Microsoft το 2018, σχεδιάζει να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο και καλύτερο γραφείο. Εάν η πανδημία δεν αλλάξει τα πλάνα από τους  δημιουργούς του We Happy Few θα μετακομίσουν από το σημερινό τους γραφείο στο Saint Henri του Μόντρεαλ στο Westmount τον Δεκέμβριο του 2021 ή τον Ιανουάριο του 2022.

Οι νέες εγκαταστάσεις προσφέρουν χώρο για έως 120 εργαζόμενους. Από την εξαγορά της από τη Microsoft και την ενσωμάτωσή της στα Xbox Game Studios, η Compulsion έχει αυξηθεί από 40 σε 60 προγραμματιστές. Το στούντιο σχεδιάζει να αυξηθεί σε περίπου 90 υπαλλήλους τους επόμενους 18 μήνες. Οι νέοι γείτονες της Compulsion's θα είναι η Cloud Chamber, η οποία είναι μέρος της Take-Two Interactive και αυτή τη στιγμή εργάζονται σε ένα νέο παιχνίδι BioShock.

Σύμφωνα με την επικεφαλής δημοσίων σχέσεων Naila Hadjas, η Compulsion Games βρίσκεται στη μέση της ανάπτυξης ενός παιχνιδιού τρίτου προσώπου που βρίσκεται στα σκαριά από το 2019.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.