Το Far Cry 6 θα περιλαμβάνει δωρεάν Dlc από Stranger Things και Rambo

Published on 12 September 2021 at 21:24

Η Ubisoft έχει δείξει τον οδικό χάρτη που θα ακολουθήσει το Far Cry 6 όσον αφορά τις ενημερώσεις του. Αυτές περιλαμβάνουν διάφορα expansions επι πληρωμή  που γνωρίζαμε ήδη, στις οποίες θα χειριστούμε αρκετούς από τους κακούς της σειράς όπως ο Vaas.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι το Far Cry 6 θα περιλαμβάνει δωρεάν DLCs από Stranger Things και Rambo , εκτός από τον  Danny Trejo ( ο γνωστός Machete). Αυτά τα περίεργα crossover θα φτάσουν μεταξύ Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους και Μαρτίου 2022, και το πιο περίεργο είναι ότι θα είναι εντελώς δωρεάν.

Το περιεχόμενο επί πληρωμή περιλαμβάνει επίσης τον remaster Του Far Cry Blood Dragon, το κλασικό του Xbox 360 που θα γίνει remastered και διαθέσιμο για εκείνους τους χρήστες που αγοράζουν το Fallout 6 Season Pass. Το εν λόγω remaster, μαζί με τα expansions των κακοποιών που αναφέρονται παραπάνω, θα φτάσει μεταξύ Οκτωβρίου 2021 και Μαρτίου 2022, σύμφωνα με τον χάρτη.

Το Far Cry 6 είναι η επόμενη έκδοση του δημοφιλούς έπους Far Cry, το οποίο θα φτάσει στις 7 Οκτωβρίου σε Xbox One, Xbox Series X και Series S, Ps4, Ps5, Microsoft Windows και Google Stadia.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.