Το Diablo 2: Resurrected θα υποστηρίζει cross progression αλλά όχι cross-play.

Published on 12 September 2021 at 17:34

Το Diablo 2: Resurrected, πλησιάζει γρήγορα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 23 Σεπτεμβρίου. Παρ 'όλα αυτά, πολλές πληροφορίες σχετικά με το Diablo 2: Resurrected φαίνεται να έχει περάσει αψήφιστα σε πολλούς παίκτες. Ενας παίκτης πήγε στο Twitter για να ρωτήσει τον εκτελεστικό παραγωγό της Blizzard Rod Fergusson για cross-progression. Ο Fergusson ήταν στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι, ναι, το Diablo 2: Resurrected έχει cross-console πρόοδο.

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας τόσο κοντά, οι οπαδοί που ανυπομονούν για το παιχνίδι αρχίζουν να γίνονται λίγο επιθετικοί με την περιέργειά τους. Προς τιμήν του Fergusson αποφάσισε να είναι εξυπηρετικός και να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις. Ένα από αυτά τα ερωτήματα ήταν σχετικά με την έκδοση του Diablo 2: Resurrected για Nintendo Switch εάν θα υποστήριζε cross-progression,κάτι που θα γίνεται.

Το cross-progression για όσους δεν θυμούνται είναι ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους παίκτες να μεταφέρουν τον λογαριασμό τους, τους χαρακτήρες, τα στοιχεία και όλες τις μορφές προόδου σε πολλές πλατφόρμες. Για το Diablo 2: Resurrected περιλαμβάνει Pc, το PS4, το PS5, το Switch, το Xbox One και το Xbox Series X/S. Είναι ένα πολύ μοντέρνο χαρακτηριστικό και σαφώς  είναι κάτι που δεν μπορούσε να προσφέρει μια  20 χρόνια πριν. 

Παραδόξως, ενώ το παιχνίδι θα υποστηρίξει το cross-progression, δεν θα υποστηρίξει το cross-play κατά την κυκλοφορία του. Η Blizzard είπε εξετάζει το cross-play και συνεχίζει να το κοιτάζει, αλλά αποφάσισε ότι δεν είναι κάτι που θέλει να υποστηρίξει κατά την κυκλοφορία. Ο λόγος που αναφέρθηκε είναι ότι οι διαφορετικές πλατφόρμες έχουν διαφορετικά  interfaces και ελέγχους, οπότε δεν θα είχε " σωστή εφαρμογή". Μερικοί εικάζουν ότι η σχέση της Activision με το PlayStation, η οποία ιστορικά ήταν εχθρική προς το cross-play, μπορεί να οδήγησε την Blizzard να αποφασίσει να μην συμπεριλάβει τη λειτουργία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.