Οι πρώτες κριτικές του Deathloop προοιωνίζουν έναν εξαιρετικό τίτλο από το χέρι των Arkane Studios.

Published on 13 September 2021 at 18:34

Ο νέος τίτλος των Arkane Studios: Deathloop ετοιμάζεται να βγει στην αγορά (σε λίγες ώρες), το οποίο δεν θα φτάσει στις κονσόλες Xbox μέχρι το επόμενο έτος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Arkane δεν θα έκανε ξανά το θαύμα της  αφού οι πρώτες κριτικές του Deathloop προοιωνίζουν έναν εξαιρετικό τίτλο.

Ο γνωστός χρήστης Nibel σε μια δημοσίευση στο Twitter έχει συλλέξει τις πρώτες κριτικές που του έχουν δώσει τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του κλάδου, και τον αποκαλούν εξαιρετικό, τόσο για τη μοναδική ατμόσφαιρα που έχει όσο και, πάνω απ 'όλα, για το πώς πραγματοποίητε τον playable time loop, καθιστώντας το παιχνιδιο μια νέα και ικανοποιητική εμπειρία.
Και πάλι, το Arkane Studios έχει αναπτύξει μια εξαιρετική δουλειά σε όλα τα τμήματα του, όπως είχαν επιτύχει στο παρελθόν με το Dishonored franchise ή με το Prey (2017). Αν και αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστικό για το PlayStation και Pc ας μην ξεχνάμε ότι η Arkane βρίσκεται υπό τη αιγίδα των Xbox Game Studios, οπότε τα επόμενα έργα αυτού του στούντιο θα φτάσουν αποκλειστικά για το οικοσύστημα του xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.