Το Gears 6 διέρρευσε μέσω ενός σφάλματος του GeForce Now

Published on 14 September 2021 at 08:20

Αρκετά project από τα Xbox Game Studios, συμπεριλαμβανομένου του Gears 6, έχουν έρθει στο φως μέσω της NVIDIA GeForce Now database, επιτρέποντάς σας να μάθετε για ορισμένους από τους επερχόμενους τίτλους που δημοσιεύονται από τη Microsoft. Το περιεχόμενο της βάσης δεδομένων, το οποίο δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο μετά από τεκμηρίωση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, αναφέρεται σε παιχνίδια pc που είναι στη φάση δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων μερικών που συνδέονται με σημαντικά third-party studios.

Η βάση δεδομένων έρχεται μέσω της υπηρεσίας παιχνιδιών GeForce Nowcloud της NVIDIA και ο προγραμματιστής Ighor July που επέτρεψε την πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων που χρησιμοποιείται για εσωτερικές δοκιμές. Η λίστα τίτλων, που συντάχθηκε από τον δημιουργό του SteamDB Pavel Djundik, περιλαμβάνει αναφορές σε ορισμένους τίτλους, καθώς και μερικά που πιθανότατα δεν μοιάζουν με πραγματικά προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Ωστόσο, οι καταχωρήσεις φωτίζουν επίσης το μέλλον του Xbox, ευθυγραμμίζοντας πληροφορίες από οικείες πηγές με τα σχέδια της Microsoft.

Οι καταχωρήσεις της βάσης δεδομένων περιλαμβάνουν την πρώτη αναφορά του Gears 6, του επερχόμενου τίτλου στο franchise της Microsoft. Το στούντιο με έδρα το Βανκούβερ και ο προγραμματιστής του  Gears The Coalition αναμένεται να εργαστεί για το έκτο μεγάλο παιχνίδι Gears of War, μετά τον καταξιωμένο προκάτοχό του Gears 5.

Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από κωδικά ονόματα που σχετίζονται με τα επερχόμενα έργα των Xbox Game Studios: Project Holland, Project Typhoon, Project Woodstock, και Oxide Το Project Holland παρουσιάστηκε το 2020 ως επανεκκίνηση του Fable, με επικεφαλής μια νέα ομάδα εντός Playground Games. προγραμματιστή του Forza Horizon. Το παιχνίδι δράσης των Avalanche Studios,  Contraband, φημολογούνταν στις μέρες του ως "Project Typhoon", το Woodstock σχετίζεται με το franchise της Forza, ενώ το Oxide" είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι στρατηγικής.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.