Το remaster του Alan Wake δεν θα υποστηρίζει ray tracing ή HDR.

Published on 15 September 2021 at 18:14

Δυστυχώς, η Remedy Entertainment επιβεβαίωσε ότι ο remaster του Alan Wake δεν θα υποστηρίζει ray tracing ή HDR. Με την ανακοίνωση των μεγάλων γραφικών βελτιώσεων που θα γίνει σε αυτό το remaster πολλοί οπαδοί άρχισαν να εικάζουν αν ο τίτλος θα έκανε χρήση αυτών των τεχνολογιών.

Το Control ο προηγούμενος τίτλος της Remedy Entertainment, ήταν πρωτοπόρος στη χρήση αυτών των τεχνικών και του DLSS της Nvidia, το οποίο έδωσε την ελπίδα ότι αυτές οι τεχνολογίες θα έκαναν το άλμα στο Alan Wake Remastered.
Η Remedy Entertainment σχολίασε ότι αν και το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί εντελώς νέα μοντέλα για τους χαρακτήρες του και βελτιώσεις στις υφές και τον φωτισμό και περισσότερες λεπτομέρειες γενικά, προσθέτοντας ray tracing και HDR θα απαιτούσε πάρα πολύ χρόνο, δεδομένου ότι ο remaster είναι χτισμένο στην μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό Alan Wake. Ωστόσο, το παιχνίδι θα υποστηρίξει Nvidia DLSS στην έκδοση για υπολογιστή.
Το Alan Wake Remastered είναι μια πραγματικότητα, επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε ούτε ένα μήνα για να το απολαύσουμε, καθώς η κυκλοφορία του είναι προ των πυλών. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου, διατηρώντας ανέπαφο όλο το αρχικό soundtrack και εξαλείφοντας μεγάλο μέρος των διαφημίσεων που έκανε σε ορισμένες μάρκες μέσω "τοποθέτησης προϊόντων".


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.