Το Batman Arkham Knight και ένα νέο παιχνίδι Batman διέρρευσε από την Nvidia

Published on 16 September 2021 at 22:01

Πριν από λίγες ώρες μέσω του Reddit, αποκαλύφθηκε ότι η υπηρεσία της Nvidia, GeForce Now, διέρρευσε μια εκτενή λίστα όπου αποκλειστικά παιχνίδια Xbox Series X|S όπως το Gears 6 ή άλλα μεγάλα έργα από άλλες πλατφόρμες και τίτλους και μεταξύ πολλών άλλων, όπως το remaster Batman Arkham Knight η ένα νέο παιχνίδι Batman .

Όχι πολύ καιρό πριν φημολογείται ότι το Batman Arkham Nkight θα λάμβανε ένα patch με βελτιώσεις για τη νέα γενιά κονσολών, αλλά τώρα θα μπορούσε να γίνει remaster του παιχνιδιού. Το Batman Arkham Knight λειτουργεί πολύ καλά στο Xbox Series X, με το auto HDR. Δεν πιστεύουμε ότι θα χρειαζόταν ένα remaster, αν και γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα το αγοράσουν ξανά .

Μέσα στη λίστα των παιχνιδιών που διέρρευσαν από τη Nvidia, όχι μόνο βρίσκουμε τον remaster του Batman Arkham Knight, αλλά αναφέρει επίσης την ύπαρξη ενός νέου παιχνιδιού Batman Arkham, που ονομάζεται Insurgency, ένα όνομα που ήδη ακούστηκε για το παιχνίδι που θα συνέχιζε με την ιστορία μετά από αυτό που συνέβη μετά το Fall of the Bat protocol. Γνωρίζουμε ότι το Arkham Knight κλείνει τέλεια, και θα ήταν σπάνιο να περιμένουμε έναν νέο τίτλο από αυτή τη σειρά, αλλά σε αυτό το σημείο όλα θα μπορούσαν να συμβούν.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι το DC Fandome 2021 βρίσκεται προ των πυλών, όπου θα δούμε νέες λεπτομέρειες για τους Ιππότες του Γκόθαμ και την Ομάδα Αυτοκτονίας. Θα έχουμε νέα για τον επαναστάτη του Μπάτμαν Άρκαμ Νάιτ και τη νέα εξέγερση του Μπάτμαν Άρκαμ; Θα το μάθουμε σύντομα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.