Η εφαρμογή Xbox με τη νέα ενημέρωση στα Windows 10 περιλαμβάνει τελικά το xCloud και το console streaming.

Published on 14 September 2021 at 19:24

Η πρόθεση της Microsoft είναι αρκετά σαφής και είναι να μας επιτρέπει να παίζουμε όπου θέλουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια, είτε είμαστε στο σπίτι είτε μακριά με τις κινητές συσκευές μας.

Με μια δημοσίευση στο Xbox Wire, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή για τα Windows 10 πρόκειται να λάβει μια πολύ σημαντική ενημέρωση σήμερα και αυτό επειδή ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενη. Από τώρα και στο εξής θα μπορούμε να απολαμβάνουμε το Xbox Cloud Gaming στους υπολογιστές μας.

Χάρη σε αυτό θα μπορούμε να παίξουμε στο cloud με τον ίδιο τρόπο που μπορούμε να κάνουμε με τις κινητές συσκευές μας, δηλαδή χωρίς την ανάγκη λήψης των παιχνιδιών στους υπολογιστές μας. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για εκείνα τα παιχνίδια που θέλουμε να δοκιμάσουμε από το Xbox Game Pass, καθώς μπορούμε να δούμε αν είναι της αρεσκείας μας αμέσως, χωρίς να περιμένουμε. Επιπλέον, η νέα ενημέρωση θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε τ streaming console μέσω της οποίας μπορούμε να παίζουμε εξ αποστάσεως στο Xbox μας. Όπως εξηγεί η δημοσίευση, αυτή η υπηρεσία έχει βελτιωθεί και τώρα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στα 1080p και 60 fps.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.