Στους τελευταίους τρεις μήνες του έτους θα έρθουν 3 θρυλικά franchises του Xbox.

Published on 16 September 2021 at 16:51

Το μέλλον του Xbox με το Xbox Series X|S είναι ελπιδοφόρο χωρίς καμμιά αμφιβολία. Ο μεγάλος αριθμός παιχνιδιών που θα φτάσουν από τα Xbox Game Studios αργότερα φέτος και καθ ' όλη τη διάρκεια του 2022 είναι αξιοθαύμαστος και συναρπαστικός. Παιχνίδια όπως το S.T.A.L.K.E.R. 2, Starfield, Plague Tale: Requiem  ή άλλα που ελπίζουμε επίσης ότι θα καταλήξουν να γίνουν πραγματικότητα κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, όπως το νέο Forza Motorsport, Hellblade 2,  Fable και πολλά άλλα!

Αλλά τώρα, εστιάζοντας στο 2021, οι τελευταίοι τρεις μήνες του έτους θα επαναφέρουν 3 θρυλικά franchises στο Xbox και το Game Pass. Το Age of Empires ,το επιτυχημένο Forza Horizon και το αγαπημένο Halo, κάθε ένα από αυτά τα ένδοξα franchises, θα κυκλοφορήσουν ένα νέο παιχνίδι στην οικογένεια κονσολών Xbox, συμπεριλαμβανομένων των xCloud, PC και της μεγάλης υπηρεσίας Xbox Game Pass που θα λάβει τόσο το Age of Empires IV όσο και το Forza Horizon 5 και το Halo Infinite με ανοιχτές αγκάλες την ίδια ημέρα κυκλοφορίας.

Το Age of Empire IV θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 28 Οκτωβρίου για PC από την Relic Entertainment και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass. Λίγες μέρες αργότερα, πιο συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου, έρχεται το Forza Horizon 5 θα κυκλοφορήσει τόσο στο Xbox One όσο και στο Xbox Series X|S και PC αλλά στον κατάλογο του Game Pass.

Για να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το Halo Infinite θα φτάσει ένα μήνα μετά το νέο Forza Horizon στις ίδιες πλατφόρμες και την επιτυχημένη υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών. Στις 8 Δεκεμβρίου, μια νέα περιπέτεια του Master Chief μας περιμένει. Όπως μπορείτε να δείτε το τέλος του 2021 θα είναι υπέροχο, αλλά είναι  προοίμιο για όλα όσα πρόκειται να έρθουν το 2022 και μετά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.